Сексът в банята по популярност не е по-малък от интимното

...
Сексът в банята по популярност не е по-малък от интимното
Коментари Харесай

Наръчник за удоволствия под душа

Сексът в банята по известност не е по-малък от интимното развлечение в спалнята. Причината е елементарна: за доста млади двойки, които са принудени да живеят с околните си, това е съвсем единствената опция да се пенсионирате. Зад шума и изпръскването на водата е елементарно да се скрият вопъл и други звуци, съпътстващи любящите удоволствия, и даже главната причина за шерване на занимания. Има обаче късметлии, за които сексът в банята не е принудена мярка, а по-скоро съзнателна стъпка по пътя към разнороден съкровен живот.

Най-важният плюс на секса в банята е елементарен: по-добър от всеки секс, в сравнение с отсъствието му. Двойките, които са принудени да прибягват до шпионски трикове, стартират да ценят повече моменти на фамилиарност и по-голямо наслаждение. Ограниченото пространство доста бързо учи досетливост - тъй като обичайните орални милувки и позата " човек зад тила " не могат да бъдат удовлетворени от ден дневно. Опитните фенове могат решително да назоват минимум 5 разнообразни пози, подобаващи за секс в банята и не са прекомерно изморителни за сътрудниците.

За какво да внимавате, когато вършиме секс в банята:

Вратите

Внимавай със стъклените порти и загради в банята. Целта е двамата да вършиме секс, а не да се нараните с някое стъкло.

Подхлъзването

Сложи някаква гумена постеля на пода под душа, с цел да избегнеш падение и неприятно рухване в мократа баня.

Въртете се

Проблемът със секса под душа е, че единият постоянно е повече под струята на душа от другия. Сменяйте позициите, тъй като в противоположен случай единият ще трепери от мраз, а другият непрекъснато ще би трябвало да бъде със затворени очи, с цел да избегне влизане на вода в тях. За да не мръзне никой от вас, преди да влезете под душа, пуснете малко гореща вода да затопли банята авансово.

Използвайте душ-гела деликатно

Колкото е да е прелестно чувството да си поиграете с душ-гела и да се изкъпете един-друг по време на любовната игра, внимавайте с количеството, което употребявате, с цел да не се подхлъзнете и да приключите с рухване на пода.

Използвай рационално количество лубрикант

Водата изсушава и може да направи проникването прекомерно мъчително и мъчно. Ако изпитвате усложнения даже и с лубрикант, пробвайте орален секс под душа и пропуснете проникването.

Не изпускайте сапуна

Не поради друго, само че в случай че го извършите, подхлъзването на него е доста евентуално.

Заключвайте вратата на банята

Много е евентуално някое от децата, или майка ти и татко ти да решат да видят какви са тези странни звуци, идващи от банята. Затова постоянно заключвай вратата! Ако някой влезе изненадващо в банята, до момента в който вие вършиме секс, това ще е по-страстоубиващо даже и от приплъзналата се инцидентно врата на душ-кабината.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР