Сексът се свързва с невероятно изживяване и страст, но има

...
Сексът се свързва с невероятно изживяване и страст, но има
Коментари Харесай

5 причини жените да мразят секс позата обърната ездачка

Сексът се свързва с необикновено преживяване и пристрастеност, само че има поза, която дамите освен не харесват и заобикалят, ами напряко я ненавиждат. Това е позата „ oбърната ездачка “.

Според изследване измежду 1111 дами се оказва, че въобще не се любуват на тази поза, като 39% са твърдо безапелационни, че я ненавиждат, написа dnesplus.bg.

Причините за това са следните:

- Тази поза не ги подтиква задоволително, заради неуместния ъгъл.

- Не могат да схванат дали вършат нещата вярно и дали съумяват да задоволят мъжа, заради обстоятелството, че не могат да го видят. Освен това, надали някоя жена би се радвала по време на секс да гледа стената и пръстите на краката му.

- Страхът да не му счупят пениса в случай че се развихрят повече.

- Притеснението от тялото! Разбира се, доста дами се тормозят от това по какъв начин наподобяват дупето и бедрата им и дали целулита им не избива с двойна мощ право в очите на мъжа.

- Позата не е по никакъв начин интимна. Това е по този начин, тъй като нямате образен контакт с обичания си, което основава преграда сред вас.

Все отново, мъже, не се тормозете, има и дами, които обичат да опитват даже и за малко в тази поза.

Другата не толкоз мечтана поза измежду дамите е „ кучешката “. Изненадващо, нали? 28% от проучените дами са сложили тази поза на второ място, измежду най-нежеланите.

Не се харесва от дамите, заради обстоятелството, че е неуместна, липсва контакт с очите и съкратява времето за секс, тъй като мъжете свършват прекомерно бързо с нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР