Сексът с партньор и мастурбацията са процес от един и

...
Сексът с партньор и мастурбацията са процес от един и
Коментари Харесай

За опасностите от мастурбацията

Сексът с сътрудник и мастурбацията са развой от еднакъв вид. Мозъкът ни възприема и двете неща като път към оргазма.

Друг е въпросът какви са методите за реализиране на оргазъм, каква е неговата същина в реалност какво би трябвало да заобикаляме, с цел да не се нараним.

Какво е рисково да вършиме при самозадоволяването

Категорично е неразрешено да употребявате предмети, които не са предопределени за постигане на полово наслаждение като четки за зъби, шишета от дезодорант и барчета шоколад. Това звучи извънредно неуместно, само че се оказва, че все по-често дамите заместват обичайните секс играчки с подръчни средства. Студент от медицински университет споделя по какъв начин от влагалищата на пациентки са вадили полуразтопени шоколадови десертчета или капачки от дезодоранти.

Предметите от бита с фалическа форма могат да са с несъответствуваща конструкция или да са направени от ненадеждно скрепени детайли, които могат да нанесат огромни контузии по стените на влагалището. Но пътят към половото наслаждение е концентриран към чувствата и по тази причина сигурността остава на назад във времето. Ако ви е нужно навлизане, а пръстите не ви удовлетворяват, по-добре си купете неестествен пенис, като след всяка приложимост би трябвало да го почиствате. Ако пък смятате да го употребявате за анално навлизане – купете си и презервативи.

Устройства за самозадоволяване

Те могат да бъдат разграничени в 3 групи: изкуствени пениси, вибриращи изкуствени пениси и вибратори. Първите единствено имитират сексуален член, обезпечават навлизане, разрешават да се избере мечтаната форма и размер.

Вторите са като първите, само че вибриращи.

Що се отнася до вибраторите – те са с най-различна форма, цвят и материали. Предназначени са за стимулация на клитора и други чувствителни зони.

Трябва ли ви устройство?

Важно е да запомните, че може да достигнете оргазъм без сътрудник, без реплика на сексуален член, даже и без да се докосвате. Нито едно проучване до момента не е съумяло да даде надеждна подредба на женските оргазми: клиторен, вагинален, със стимулиране на гърдите, ушите или провокиран от полови усещания. Ясно е единствено едно: всеки оргазъм е ненадейно изхвърляне на полово напрежение, което всякога неповторимо като активност и страсти. Устройството може единствено да ви помогне да го достигнете: главното е да разберете какво ви харесва и в случай че единствено едно допиране ви е незадоволително, би трябвало да изберете подобаващото интимно устройство.

Универсалният вид е вибраторът. Той интензивно подтиква клитора, който се явява основният женски център за полово наслаждение. Данни от статистическо изследване, направено в Съединени американски щати, демонстрират, че половината от дамите употребяват вибратор и никоя от тях не е показала странични резултати като се изключи неспокойствие или вдървеност, които са се появили при по-малко от 10% от интервюираните и са изчезнали още на идващия ден.

Може ли да привикнете към самозадоволяването?

В последна сметка нито едно проучване не го е потвърдило. Когато хората приказват, че са привикнали да мастурбират, по-скоро имат поради, че са разочаровани от секса с колегата си. Работата е там, че да достигнете оргазъм със самозадоволяване е доста по-лесно.

Мастурбацията е потребна, само че единствено когато е безвредна, написа jenata.blitz.bg. Тя разрешава да изследвате личните си центрове на наслаждение и сексуалността си. Както във всяко изследване, и тук са нужни време и тренировки. Важно е да разбирате, че самият оргазъм е прелестен естествен бонус, който може да употребявате по всевъзможен метод.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР