Сексът с мен няма да ѝ хареса“ – оказва се,

...
Сексът с мен няма да ѝ хареса“ – оказва се,
Коментари Харесай

Най-големият мъжки страх в секса

Сексът с мен няма да ѝ хареса “ – става известно, че това е най-големият боязън на множеството мъже в леглото. Притеснението, че може да се провалят и да не съумеят да задоволят дамата до себе си визира голяма част от мъжката половина на популацията (макар и да не си го признават).

 
За множеството мъже е извънредно значимо да задоволят партньорката си , безапелационна е сексологът Наталия Кобилкина . Страстната и стенеща държанка е същинска наслада за представителите на мощния пол. Мъжете държат дамата до тях да е удовлетворена и щастлива в полово отношение, другояче самите те се усещат непълноценни.
 ж ThinkStock/Getty Images
Времето за реализиране на оргазъм е доста значимо, само че и друго за двата пола - мъжете го доближават бързо, а дамите по-бавно . Затова първите се боят, че сексът ще свърши прекомерно бързо, а последните, че им би трябвало прекомерно доста време.

 
Съветът на сексолозите: Изучавайте се взаимно, разберете ерогенните си зони и кой какво харесва. А що се отнася до продължителността на акта - тя зависи от персоналните желания. Така че комуникирайте - няма нищо срамно, в случай че попитате и получите съответния инструктаж.-->

Още за мъжките страхове в секса вижте във видеото на Наталия Кобилкина:
Още за мъжете, дамите и секса:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР