Сексът с душене може да бъде опасен. За това предупреди Шанел

...
Сексът с душене може да бъде опасен.
За това предупреди Шанел
Коментари Харесай

Душенето по време на секс може да е опаснo

Сексът с душене може да бъде рисков.
За това предизвести Шанел Контос, основателка на фондацията Teach Us Consent („ Научете ни на единодушие “) Шанел предизвести за заплахите от този полов култ. Тя сподели за английския вестник „ Гардиън ”, че е била на 19 години, когато другар нарекъл това пристрастяване „ не толкоз необичайно “. Експертите обаче предизвестяват, че това е освен необичайно, само че и животозастрашавашо деяние.
„ Задушаване се получава, когато сътрудникът натиска или стиска врата на другия, което води до вътрешно блокиране на дихателните пътища. Натискът върху шията прекъсва притока на кръв, което води до застой на кръвта в мозъка, надлежно до световъртеж заради спад на равнищата на О2 и повишение на равнищата на въглероден диоксид в кръвта “, изясни Шанел механизма, при който някои хора изпитват прилив на полово предпочитание заради задушаване.
Няма безвреден вид за сходна полова игра, акцентира тя, ето за какво двамата сътрудници би трябвало да вземат решение за това авансово.
Освен това сексоложката цитира данни от изследване в Съединени американски щати измежду студентки. От тях излиза наяве, че 58% от интервюираните девойки са били душени по време на секс, а забележителна част от тях са признали, че са се съгласили на това единствено поради колегата си.
„ Проблемът не е единствено в това, че дамите биват душени по време на секс без единодушие, само че и че те се съгласяват не тъй като самите те го желаят, а тъй като имат вяра, че това възбужда още повече мъжа “, оплаква се Шанел Контос. Според нея известността на душенето без единодушие е натрапвано от порнографските филми.
„ В същото време мъжете също не всеки път схващат за какво душат девойки и даде образец от личния си живот. Целувахме се без фанатизъм и внезапно той постави ръка на врата ми и стартира да ме души. Махнах ръката му и го попитах за какво прави това. А той ми отговори, че не знае и си мислел, че ще ми хареса. Когато разбрах, че не ми харесва, бе откровено сюрпризиран “, показа още Шанел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР