Сексът преди заспиване е не само красив ритуал за лека ...

Сексът преди заспиване е не само красив ритуал за лека

Секс за “сладки сънища“

Сексът преди заспиване е не единствено хубав обред за лека нощ, само че има и позитивен ефект  върху здравето. Тук посочваме четири аргументи за какво би трябвало да се радвате на фамилиарност с колегата си най-много вечер.
Прочетете още
Сексът е значима част от връзката, без значение дали сте женени, или съжителствате без брак. За доста двойки сексът е освен това от плътско облекчаване. Интимността основава непосредственост и предлага сигурност, за каквато постоянно мечтаят сътрудниците в една връзка. Освен това сексът може да усъвършенства и здравето, изключително в случай че го практикувате преди заспиване.

1. Сексът преди заспиване намалява равнището на напрежението

В днешното забързано време е от извънредно значение да понижим напрежението. Това ни се удава на първо място посредством секса, тъй като тогава се отпускаме изцяло с помощта на ендорфина и другите хормони на щастието, които се освобождават при акта. Едно проучване на университета в Отава от 2016 година стига до извода, че сексът преди лягане оказва помощ не единствено за тоталното изключване от околния свят, само че благоприятства и съня.

2. Сексът преди лягане понижава риска от инфаркт

Често по време на сексуален акт се лее доста пот, само че усилието си заслужава. Не единствено по повод на кулминационната точка, само че и на сърцето. Кръвното налягане се намалява, кръвообращението се усъвършенства и се изгарят сред 75 и 150 калории единствено за половин час.  Затова е добре да включите вечерните милувки в седмичната си секс стратегия.  

3. Сексът преди лягане понижава риска от рак на простатата

Според едно американско изследване мъжете, които еякулират постоянно, са по-малко застрашени от рак на простатата. Още една причина да се гушкате с обичаната си вечер преди да заспите. Разбира се, това не значи, че не може да го вършиме и по друго време, в случай че сте в уместно въодушевление.

4. Сексът преди лягане се грижи за по-хубава кожа

Вечерният секс се отразява удобно и върху кожата. Американските дерматолози изхождат от това, че по-доброто кръвооросяване и намаляването на напрежението при полов контакт доста усъвършенства общото й положение и тип.

Източник: trafficnews.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg