Сексът отдавна не е тема табу, особено що се касае

...
Сексът отдавна не е тема табу, особено що се касае
Коментари Харесай

Азис, Камелия и Алисия разказаха как са изгубили девствеността си

 Сексът от дълго време не е тематика табу, изключително що се касае до хората от шоубизнеса. Именно чрез него те си проправят път към върха и нямат никакви угризения в това отношение, пише " Blitz "

Питали ли сте се обаче по кое време родните звезди са изгубили девствеността си и с какво чувство са останали от своя сътрудник. Ще ви разкрием за първия секс на няколко известни чалга реализатори, които не се срамят да разкрият детайлности от първото съприкосновение,

Азис не таи хубави мемоари за първия си път. " Беше малоумен и доста комичен секс, бях сюрпризиран от всичко, което ми се случва. Никога няма да го не помни. Беше потребно преживяване, само че не чак толкоз забавно ", разяснява изпълнителят на " Никой не може " пред тогавашното списание Нов фолк. 

Противно на упованията, Камелия губи девствеността си чак на 18 години и то с нейната първа обич, който е с няколко години по-голям от нея.

" Никога не съм бързала. Знаех, че ще се случи, въпреки че тъкмо довечера не го чаках. Бяхме правили няколко опита, само че като се стигнеше до това, спирахме - може би и той не беше подготвен, притесняваше се, че съм девствена. Но тази нощ се случи. Не беше от най-приятните ми преживявания, само че пък е запаметяващо се, тъй като се случва единствено един път и може да не се повтори ", безапелационна е Камелия в свое изявление. 

18-годишна е била и Алисия, когато е разрешила на мъж да стигне до крайната цел. " Направих го с ученическата си обич. Хареса ми и нищо не се промени връзките ни - просто станахме по-интересни. Всеки първи секс с даден мъж за мен е доста значима крачка в връзките сред двамата, тъй като по-късно се схваща този човек до каква степен държи на теб. Ако отношението към дамата се промени - значи единственото, което той е желал, е било секс, и нещата няма смисъл въобще да се не престават ", откровена е изпълнителката на " Имаме ли връзка ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР