Сексът на нестандартни места отдавна не е тема табу и

...
Сексът на нестандартни места отдавна не е тема табу и
Коментари Харесай

Най-предпочитаното нестандартно място за правене на секс

Сексът на ексцентрични места от дълго време не е тематика табу и всеобщо хората вземат решение да опитват с любовните милувки. Изглежда, че вместо да вземат решение кръстословици в очакване на полета, доста хора избират да вършат секс на летищата, написа trafficnews.bg.

Проучване демонстрира, че 10% от британците избират да вършат секс по летищата.

Британците в очакване на полета обичали да се отдават на любовни милувки в тоалетните и складовете на аерогарите. Тези, които практикували секс в тоалетните, се оказали 76% от респондентите, до момента в който тези, които залагали на сервизните пространства на терминалите били 21%.

12% от запитаните доверили, че били прекъсвани по време на половия акт от чиновници на летището или от други пасажери. На въпроса за какво сте правили секс на летище, 32% дали отговор, че го отдавали на ваканционното въодушевление, а 27% желали да изпитат тръпката дали ще бъдат изловени по време на любовния акт на публично място. Само 4 на 100 от интервюираните дали отговор утвърдително на въпроса дали са правили секс по време на полет.

В анкетата взели участие 2 520 пълнолетни британци и над 1000 жители на други европейски страни. Що се касае до чужденците италианците се оказали най-привлечени от любовта по терминалите, като 17% от тях признали за сходни увлечения. В класацията следвали испанците, германците и французите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР