Сексът може да бъде лесен и забавен. Момчета, просто следвайте тези

...
Сексът може да бъде лесен и забавен.
Момчета, просто следвайте тези
Коментари Харесай

Жените съветват! 7 секс номера, които ще направят мъжете по-добри в леглото

Сексът може да бъде елементарен и занимателен.
Момчета, просто следвайте тези полови препоръки, които дамите желаят мъжете да чуят, с цел да станат неотложно по-добри любовници. Този справочник е потребен без значение дали преди малко сте се срещнали с някого в Tinder или сте в дълготрайна връзка.

1. Намерете нейните ерогенни зони
Много хора се концентрират върху клитора, зърната и G-точката, когато става въпрос за наслаждение на дамите. Но има и други ерогенни зони, които са чувствителни на досег. Галете ръцете си по тялото й и изследвайте извивките й. Помолете я да ви уведоми, когато попаднете на сензитивна зона, която я възбужда, когато я докоснете. Отделете време, с цел да целунете пеперудено тези области. Нежно дишайте върху зоните, с цел да я възбудите.

2. Бъдете спонтанни с мръсните приказки
Когато сте на среща с обичаната си, кажете й какъв брой доста ви възбужда и какво в нея обичате най-вече. „ Обичам метода, по който косата ти пада върху лицето ти “ или „ Толкова си красива, когато се усмихваш по този начин “... Ако установите, че дамата до вас се радва на похвали, пробвайте шанса си с мръсните приказки. Кажете й всичко, което ще й извършите по-късно в леглото.

3. Играйте си с гърдите й
Стимулирането на гърдите може да се прави посредством олизване, допиране, гризкане и пощипване на зърната. Те могат да щръкнат, когато тя се възбуди. По време на този развой тялото й създава окситоцин, който оказва помощ да се основат усеща на доверие и може също по този начин да понижи възприятието на тревога. Не забравяйте да масажирате зоната към зърната й. Понякога областите, които са забравени, могат да обезпечат някои от най-възбуждащите усеща. По-малкото количество стимулация може да я накара да моли за повече. Може също да опитате да захапете нежно зърното, когато тя е на път да стигне до оргазъм. Някои дами са огромни късметлийки, защото могат да реализират оргазъм единствено от стимулация на зърната.

4. Изкъпете я
Душът може да бъде доста чувствено занятие. Попитайте партньорката си дали желае да се причисли към вас под душа. Предложете й, че да измиете тялото й. Измийте я постепенно към врата, раменете и кръста. Когато почувствате, че се усеща комфортно, може да започнете да миете гърдите, корема и гърба. Ако тя е възбудена и удовлетворена от това по какъв начин вървят нещата, може да масажирате вагината й. След като приключите с душа, я заведете в спалнята за още развлечение.

5. Мастурбирайте пред нея
Естествено е да се възбуждате полово, когато гледате колегата си да се допира. Когато хората мастурбират, те са в положение да реализират оптимално наслаждение. Това сигурно ще ви разгорещи. Мастурбацията е активност, която множеството хора вършат уединено, тъй че може да се преглежда като неразрешено прекарване. Ако сте нервни, може да помолите колегата си да ви помогне. Може също по този начин да инвестирате в сексиграчка, която несъмнено ще изведе нещата на напълно ново равнище.

6. Подпрете я откъм гърба
Гледането на сексуален филм постоянно е занимателно. Особено в случай че го вършиме в поза лъжица. Тя може да обожава чувството на ерекция, подпряна в дупето й. Ако е възбудена, дамата може да стартира леко да се търка в тялото на мъжа, който, от своя страна, може да масажира вътрешната част на бедрата и тялото й откъм гърба.

7. Помолете я да поеме контрола
Помолете я да поеме цялостен надзор. Това може да е изцяло ново преживяване и за двама ви. Това може да я накара да полудее и да поеме надзор върху това какъв брой наслаждение може да си достави.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР