Сексът е забавление. Той ви свързва с партньора и е

...
Сексът е забавление. Той ви свързва с партньора и е
Коментари Харесай

Какво искат различните зодии по време на секс

Сексът е развлечение. Той ви свързва с колегата и е един от методите да разберете дали сте съвместими. Ако сексът не върви, постоянно връзката не продължава дълго време. Ето за какво е значимо да знаете както своите, по този начин и половите желания на колегата си. Лесно е. Трябва просто да знаете зодиакалните си знаци.
Ето какво желаят представителите на другите  по време на секс:
Овен
Те желаят да поемат водещата роля. Искат да работят като преобладаващ. Те желаят нещата да се случат по техния метод.
Телец
Те желаят да основат прочувствена връзка. Да поддържат зрителен контакт. Те желаят да почувстват, че актът значи освен това от просто физическо деяние.
Близнаци
Те желаят да бъдат държани на пръсти. Те желаят сексът да бъде непредсказуем. Те не желаят да вършат едни и същи неща два пъти.
Рак
Те желаят да седнат и да се провиснал. Те желаят сътрудникът им да свърши работата. Те желаят сътрудникът им да взема решенията.
Лъв
Искат да се почувстват мечтани. Те желаят да им се каже какъв брой секси наподобяват. Те желаят да бъдат третирани като кралска персона.
Дева
Те желаят да се движат постепенно. Искат обилие от въведения. Те обичат муден и буен секс вместо нещо „ небрежно “.
Везни
Те желаят да чуят мръсни приказки от колегата си. Те желаят да чуят по какъв начин сътрудникът им стене. Искат да приказват толкоз, колкото се и допират.
 5 аргументи да вършиме секс заран 5 аргументи да вършиме секс заран
Сутрешната тревога несъмнено не е обичана на никого. Това обаче не е мотив да се отхвърляме от нежните милувки рано заран. Причината &ndas...
Скорпион
Те желаят да бъдат от горната страна. Те желаят да угодят на колегата си.
Стрелец
Те желаят да носят секси долни дрехи. Те желаят да употребяват играчки. Те желаят да създадат секса парещ и лют.
Козирог
 5-те най-умни зодии дами 5-те най-умни зодии дами
Тези дами имат с какво да ви изненадат, с изключение на хубост и сексапил. На Вашето внимание лист с ТОП 5 ранглиста на най-умните дами по зодия:...
Те желаят да получат толкоз, колкото дават. Те желаят работата им да бъде възмездена. Искат да свършат и те.
Водолей
Те желаят да са изпод. Те желаят да оставят колегата си да поеме управлението. Те желаят да се провиснал и да се насладят на момента.
Риби
Те желаят да опитат нови неща. Те желаят да изследват своите стремежи. Те желаят сътрудникът им да остане отворен към разнообразни пози и допълнения в секса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР