Сексът е върховно удоволствие между двама души, които се харесват.

...
Сексът е върховно удоволствие между двама души, които се харесват.
Коментари Харесай

Жените не достигат до оргазъм заради тези два проблема

Сексът е висшо наслаждение сред двама души, които се харесват. Разбира се кулминационната точка на това интимно прекарване е оргазмът.
Но какво да вършим, в случай че не можем да достигнем до „ връхната точка “? Е, дано бъдем реалисти – най-малко един път в живота на всеки мъж и жена им се е случвало да не могат да доближат до оргазъм.
Е, в този момент американският психотерапевт доктор Шери Джейкъбсън приказва за проблемите при дамите.
По думите й, в случай че една жена не може да доближи до висшото наслаждение по време на секс, то това се дължи най-много на 2 аргументи.
Но освен това. US психотерапевтът посочи, че има 3 типа на това положение, а паралелно с това даде насоки и по какъв начин може да бъде разпознат и позволен този проблем.
„ Липсата на оргазъм при дамите може да се дължи на физиологични или психически проблеми “, споделя американският психотерапевт доктор Шери Джейкъбсън. 
„ Състоянието, при което дамата не може да доближи оргазъм, се назовава аноргазмия “, изясни доктор Джейкъбсън. 
Тя разпознава три типа на това положение.
„ Това може да бъде първично, т.е. цялостното неявяване на оргазъм; второстепенен, когато в миналото сте могли да получите оргазъм, само че към този момент не можете; или ситуационен, когато избрани условия пречат “, сподели психотерапевтът.
Според експерта лечението при липса на оргазъм зависи от аргументите, предизвикали това положение. 
„ Сред физическите фактори тя уточни хормонални разстройства и странични резултати от медикаменти, неврологични болести и предходни интервенции. 
Психологическите аргументи включват тревога, меланхолия, стрес, минали контузии и проблеми във взаимоотношенията “, заключава Джейкъбсън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР