Сексът е темата, която вълнува всеки човек, но е факт,

...
Сексът е темата, която вълнува всеки човек, но е факт,
Коментари Харесай

За пример на всички: Тези българи не се срамуват да си признаят за сексуалната ориентация

Сексът е тематиката, която вълнува всеки човек, само че е реалност, че към момента съществуват много табута в това отношение. В България, а и на много места по света, тематиката за хомосексуалните връзки, е постоянно разделяща и противопоставяща хората на два лагера. Разликата е, че в доста европейски страни, а и в Щатите, ЛГБТ+ общността се приема много по-спокойно и не основава основа за ненавист.

Много са международните звезди, които са неповторими гении в музиката и киното, които намерено декларират своята полова ориентировка и не се тормозят, че ще подоряд спор или техни почитатели ще се откажат от тях, тъй като са по-консервативни, в което няма нищо неприятно също, в случай че не провокират непотребна експанзия и ненавист. В България са по-малко родните звезди, които намерено са декларирали своята ориентировка, само че най-хубавото е, че те са признати от обществото и са едни от най-уважаваните ни актьори. Ето кои са те:

1 Иво Димчев

Една от най-ярките ни модерни звезди, е Иво Димчев, който доби и международна известност, с помощта на гениите си. Той е зветен, смел, непосредствен, съвременен и безумно артистичен. Не е от мъжете, които крият своята половост, а в противен случай - гордее се със себе си и откровеността си. Наскоро Димчев бе поместен на страниците на влиятелното издание The New Yorker. В него той е показан като един от най-известните български артисти и текстописци. Темата се върти към решението на Димчев да прави домашни концерти по време на пандемията, като единствената „ такса “ за това е публиката да закупи една от неговите тениски.

2 Азис

Няма по какъв начин да пропуснем Азис, който е един от първите модерни актьори, посмял да съобщи на света, че е притеглен полово от мъже и не се тормози от мнението на хората. В началото на кариерата си Васко бе единствен в България, който посмя да се появи в народен ефир с дамски облекла, високи токчета и мощен грим. Припомняме, че негов афиш бе даже свален от центъра на София, малко след неговото окачване против паметника на Васил Левски. Азис имаше даже женитба с Китаеца, само че двамата по-късно се разделиха. Така или другояче Азис е един от най-талантливите ни артисти и са милиони хората, които са плакали, когато са го слушали по какъв начин пее български национални песни.

3 Люси Дяковска

Люси Дяковска е международна звезда и постоянно е била наясно със своята полова ориентировка. Талантливата певица не е криела това, което я трансформира в образец за подражателство. Звездата обаче е от дамите, които имат позиции по редица публични въпроси, а неотдавна влезе в новините, тъй като със лични старания реши да усъвършенства средата в парк Кайлъка и даже подкара трактор, с цел да може да направи повече неща.

4 Атанас Месечков

Атанас Месечков през днешния ден е щастливо женен мъж и има прелестно семейство. Преди години обаче призна във Vip Brother, че е имало интервал, когато е опитал в полово отношение, само че изрично не се дефинира като хомосексуален. Чест му прави обаче, че е един от известните мъже в страната, които не са се срамували да опишат нещо толкоз персонално. Още на 26 години се е опредлил какъв е, разаказа още тогава Месечков.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР