Сексът е тема, която вълнува всички ни, но винаги е

...
Сексът е тема, която вълнува всички ни, но винаги е
Коментари Харесай

Секс историите на известните и богатите: Кога и как големите звезди са изгубили девствеността си

Сексът е тематика, която вълнува всички ни, само че постоянно е по-интересно, когато научим нещо за любовния живот на богатите и известните. Ето няколко от най-интерсните истории на огромните звезди:

Майли Сайръс

Поп певицата е изгубила девствеността си на 16 години. Имаше клюки, че Майли е правила секс за първи път с Ник Джонас, само че това не е по този начин. " Впоследствие се омъжих за този човек ", показа преди време Майли, а това значи, че е бил Лиъм Хемсуърт.

Виж още: Андреа пусна още по-брутално видео от басейна и разгласи война на хейтърите 

Крис Евънс

Актьорът губи девствеността си на 17 години. Крис е решил да показа не с другар за това, а първо с майка си. " Бях благополучен, че показа това с майка ми. Важно е да приказваш с родителите си за тези неща в тази възраст ", описа той.

Клои Кардашиян

Риалити звездата е правила секс за първи път на 15 години. " Направих го с по-голям мъж от мен, той не беше непорочен. Не си припомням дали ме боля, само че просто желаех да приключа с това. Първият път не съм изпитала оргазъм, както и първите години по-късно не съм. Не знаех какво е да имаш оргазъм дълго време. Харесваше ми интимността. ", написа в своя блог Клои.

Виж още: Свети Влас я желае: Палавата Василка сее възбуденост по родните плажове

Меган Фокс

" Загубих девствеността си на 17 години. Бях бясно влюбена в един артист и имах паметен първи секс. След това съм имала безумни и неуместни моменти с други мъже, само че не и с този ", описа пред " Космополитън " Меган.

Виж още: Гери Стаменова захвърли гащичките и сподели стегнат корем 

Изображение: https://www.instagram.com/khloekardashian/ , https://www.instagram.com/meganfox/ , https://www.instagram.com/mileycyrus/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР