Сексът е нещо полезно. Нареждаме го на второ място след

...
Сексът е нещо полезно. Нареждаме го на второ място след
Коментари Харесай

10 причини да правиш повече секс

Сексът е нещо потребно. Нареждаме го на второ място след храненето, тъй като гладна змия не „ фърга “, както би се изразил един господин от Търговище за своите BMW-та. Обикновено има единствено един проблем, който може да те спре – липсва втория участник от женски пол. Ако благото постоянно си търси извинения и не желае да те целуне по главата, използвай следните обстоятелства, с цел да й напомниш, че и ти си човек и ти би трябвало да се радваш на дребните удоволствия от живота. Ето най-хубавите аргументи за по-често мачкане на чаршафите.

1. Ставаш по-умен
Точно по този начин! Търкането на чаршафите ще помогне за основаването на повече мозъчни кафези. Това най-малко считат хората от университета в Мериленд, които са следили тази особеност след сексуален контакт. За жал, откривателите не могат да кажат същото за ръкоблудството, жалко! Толкова умни щяхме да бъдем!

2. Повече благополучие
Не сме видели някой да е печален след сексуален контакт, в случай че не е в леглото с Искра Фидосова, само че тогава към този момент не е въпрос на избор. Сексът прави хората доста по-щастливи и спокойни. Ние сме за един живот с по-малко стрес! Сега би трябвало да намерим единствено тези, които да ни „ олабят “ малко!

3. Повече здраве
Жените са тези, които ни убиват, само че те могат и да оказват помощ за оздравяването. Според хората от Пенсилвания, дамата пази ключа за по-здравата имунна система. Правилно, краката водят тъкмо там.

4. Сън
Ние заспиваме след секс, тъй като това е най-хубавата премия. Освен това сме се трудили задоволително, с цел да заслужим почивката. Отново се счита, че това е най-хубавият сън, който можем да имаме. Милото, може да те приспи на време!

5. Оргазмът стопира болката
Отговорен за това изказване е Бари Комисарук. Едно куики може да отстрани главоболието и някои други болки по тялото, несъмнено, в случай че не е анален секс.

6. Еакулацията пази простата
С други думи, всякога, когато вземеш нещата в свои ръце, работиш върху личното си здраве. Трябва да правиш профилката към 21 пъти на месец, с цел да е несъмнено, че простата е здрава. Това изяснява за какво медикаментите от този вид не се продават. Всички сме здрави като бикове!

7. Сърцето на благото
Както задника, може да се пръсне от обич. Препоръчваме да пръскаш (буквално и преносно) второто. Оказва се, че след всеки сексуален контакт, ти подобряваш нейното кръвообращение, което е задоволителна причина да й мине главата и всички останали проблеми по тялото. Да не забравяме, че сексът лекува и главоболието!

8. Повече секс, повече фамилиарност
Или с други думи, колкото повече, толкоз повече! Жените, които са полово щастливи и обгрижени ще бъдат и доста по-интимни. Това значи, че си на крачка от свирка на паркинга, люлеене в рейса и опорочаване на нощния трен.

9. Червеният месец
Ако си я обгрижил задоволително. Цикълът й става по-поносим. Научно потвърдено е, че дамите, които крещят преди алената светлина са по-тихи през останалото време. Сам си отговорен, в случай че твоята те гледа като онази нещастна гадина, която съществува с помощта на нея.

10. Без повече махмурлук
Достатъчна е единствено една музикална стратегия от нейна страна и всичко ти минава незабавно. Казвали сме доста пъти, че оралната обич е като букет за мъжа. Събуди я с готовност за букет и ще схванеш, че всичко може да е наред.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР