Сексът е необятно поле, в което често се губим. За

...
Сексът е необятно поле, в което често се губим. За
Коментари Харесай

С какви мръсни думи да го възбудите

Сексът е широко поле, в което постоянно се губим. За да бъдем задоволени, а и с цел да дадем същото на колегата, би трябвало да го познаваме добре, само че и да не стопираме да го изненадваме. Това важи и за двата пола.

За да го докарате до луда възбуденост, би трябвало да сте смели, а най-лесният метод е да започнете са мръсните думи, написа trafficnews.bg. Има, обаче, и „ тънки “ моменти - първо разберете дали сътрудникът ви ги харесва, второ какъв брой мръсни могат да са и най-много по кое време тъкмо да ги употребявате.

Мръсните думи не са за всяка обстановка, защото от време на време може да имат противоположен резултат, само че разберете ли по кое време им е моментът, несъмнено ще получите бонус точка. Те би трябвало да са подбрани по този начин, че да предизвикат въображението ви, само че да не споделят нещата с недомлъвки. Интонацията, тембъра, даже мимиките и придвижванията са значими, когато решите да употребявате мръсни думи. Овладеете ли тези елементи от „ мръсното говорене “, думите ще ви дойдат сами, само че въпреки всичко ето няколко реплики, които можете да употребявате:

" Искам те тук, тъкмо в този момент " (фразата е идеална за скучно събитие, което да завършите вълнуващо).

" Наистина знаеш по какъв начин да възбудиш една жена " (не звучи мръсно, само че пък е възбуждащо за него).

" Всеки път, когато ме докосваш, горя от възбуденост и към този момент съм мокра. "

" Обичам играта на езика ти върху мен. "

" Искам го целия " (а в случай че самата вие сте долу, това ще го подлуди).

" Искам да бъда твоята дребна хитруша. "

" Ти ме караш да се усещам като кучка и да върша неразрешени неща " (към това можете да допълните и пошляпване или закачливо ухапване).

" Днес бях доста непослушно момиче, може би би трябвало да ме напляскаш " (но единствено в случай че и двамата сте склонни да го осъществите)

" Искам да мастурбирам пред теб " (мъжете се възбуждат в допълнение, когато виждат насладата на дамата, а визията за това също е изкушаваща).

Освен това, в случай че им кажете по какъв начин да ви назовават, до момента в който сте от горната страна, това също ги възбужда (мъжете обичат дамите да демонстрират власт и предпочитание в леглото).

Със секси гласа ги напътствайте какво да вършат и къде да ви допрян, това оказва помощ освен за вашето наслаждение, само че и на неговото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР