Сексът е неизменна от една връзка. Доказано е, че той

...
Сексът е неизменна от една връзка. Доказано е, че той
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за секса

Сексът е неизменима от една връзка. Доказано е, че той сближава, зареждани ни с сила и положително въодушевление и даже ни прави по-красиви.

Ще ви представим 5 забавни открития, свързани със секса, за които може би към момента не знаете!

Сексуалните тематики сред сътрудниците поддържат либидото във връзките

Ако сте се тормозили да говорите с половинката си на тематика „ секс “, време е да измененията това! След направено изследване, учените са открили, че значим фактор за положителния секс и половото задоволство е положителната връзка на полови тематики сред сътрудниците. Колкото повече споделяте с половинката си за желанията си в леглото, толкоз по-добре ще знае по какъв начин да ви направи щастлива. Други фактори, които поддържат либидото във връзките са разнородни полови инициативи, половата игра и разнообразните места.

Сексът може да облекчи главоболието

Дами, време е да спрете с извинението „ Боли ме глава! “, когато сътрудникът ви желае секс! Научно потвърдено е, че креватните извършения лекуват мигрена и това се потвърди посредством направено изследване. Резултатите при него потвърждават, че  недоволствата от главоболие намалели при на 60% от тези, които са правили секс по време на интервала на изследването, а при 37% от тези с главоболие почувствали усъвършенстване в положението си. Още един превъзходен факт за секса!



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР