Сексът е мястото, където буквално и метафорично се разголваме. То е

...
Сексът е мястото, където буквално и метафорично се разголваме.
То е
Коментари Харесай

Има 3 изненадващи неща, които дразнят мъжа в леглото

Сексът е мястото, където безусловно и метафорично се разголваме.
То е уязвимо пространство и за някои мъже от време на време може да се усеща почувства като вървене по минно поле.
Кои са най-големите терзания за господата в леглото?

1. Винаги би трябвало да бъде този, който инициира секса
Господата желаят от време на време дамата до тях да ги анулира в поръчката за замяна на милувки. Те желаят партньорките им да ги заловен за пениса без никакво предизвестие, до момента в който мият чиниите или гледат обичания си сериал. Мъжете нямат потребност от финес, стане ли дума за секс.

2. Тревожат се дали ще устоят задоволително дълго, с цел да задоволяват колегата си
Това евентуално е едно от нещата, които си помислихте, че може да са в този лист, когато за първи път прочетохте заглавието. Клише е, само че е истина. Мъжете са мощно загрижени за своите пениси и полово показване, когато става въпрос за фамилиарност сред чаршафите. Най-често срещаните терзания по тематиката са дали членът им е задоволително огромен, дали устоят задоволително дълго и дали дамата, с която се споделят се забавлява и усеща ли се надълбоко задоволена от представянето му.

3. Да имат жена до себе си, която не се възприема за секси
Това е най-изненадващото от трите неща, свързани с ниското самочувствие на мъжете в леглото. Много господа споделят на половинките си, че са най-красивото човешко създание на планетата, само че те не им имат вяра. Един другар наскоро ми показа, че със брачната половинка си са женени повече от 13 години. И макар че той самият няма толкоз високо полово предпочитание, към момента получавал твърда ерекция всякога, когато я вижда да се прибира от работа. Тормозеше се, че тя не се вижда през неговите очи и че постоянно му отхвърля секс поради това, че не се усеща удобно в кожата си. За това огромна виновност имат списания, билбордове и телевизионни реклами, които споделят на дамата всеки ден, че не е задоволително красива, или задоволително слаба, или каквото и да е задоволително. Ако вашето момиче изпитва неустановеност в своята сексапилност, може понякога да пишете любовни писма, да помагате на партньорката си да минава през полови блокове и да я насърчавате да се усеща по-комфортно с тялото си посредством продължителна мастурбация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР