Сексът е гореща тема във всяка една ера от човешката

...
Сексът е гореща тема във всяка една ера от човешката
Коментари Харесай

Защо жените правят секс на първа среща?

Сексът е гореща тематика във всяка една епоха от човешката история.

Няма нищо чудно - занимателен е понякога, трогателен е от време на време, сантиментален по-малко, в сравнение с ни се желае, и разтърсващ – незаконно рядко. Той може да бъде интимна, създавайки специфична, неразривна връзка сред двама влюбени, само че може да бъде и премеждие, което да удовлетвори нашите стремежи, потребности, мечти, перверзии. Много хора избират да вършат секс на първата среща, само че на това към момента се гледа като на спорен избор. Ако решите да вършиме секс с някого, с който преди малко сте научили имената си, близките може да преценяват неправилно вашите планове и темперамент, въпреки че това въобще не е тяхна работа, написа flagman.bg. Но хората не престават да си врат носа там, където слънце не влиза. За тези, които са прекомерно любопитни за интимния живот на познатите си, дано кажа това.

Да, върша секс на първата среща, само че това не ме кара да желая връзка по-малко

Търся връзка. Ако усещам искра с някого и се свържем надълбоко, тогава дано се съблечем и да се загубим един в различен. Освен в случай че и двамата не се съгласим да поддържаме връзката непринудена, сексът на първата среща не значи, че не може да имаме сериозна и значима връзка. Ранният секс с някого няма да промени метода, по който се усещам към него.

Да, върша секс на първата среща, само че това не значи, че не заслужавам почитание

За танго са нужни двама, тъй че в случай че не изгубя почитание към някого след секс на първата среща, и той няма да загуби почитание към мен. Поне в случай че е сензитивен и задоволително интелигентен. Има нещо в действителност мощно и притежателно в увереността, която изпитваме към нашата половост. Отказвам да разреша на другите да ме подлагат на критика за това, че съм цялостна със пристрастеност и прегръщам половата си страна без срам и криеници. Като жена заслужавам да се отнасям със същото равнище на почитание към себе си като всеки мъж, който има полови срещи на първата среща.

Да, върша секс на първата среща, само че не значи, че съм разчувствана

Това, че вземам решение да се свържа физически с някого, когато се срещнем за първи път, не ме прави по-малко скъпа, значима или курва. Имам усеща, стремежи и потребности, както всеки различен човек. Просто предпочитам да упражня правото си да се приписвам на полови прекарвания. Дори да дремя с някого на първата среща, това не значи, че на идващия ден ще повторя упражнението с различен мъж. Да бъдеш полово отворен, не значи да бъдеш непочтителен към себе си.

И това, че върша секс на първата среща, не значи, че ще върша секс с теб

Сексът е трогателен, само че е и съкровен - би трябвало да има връзка. Това може да бъде всичко - от това да бъдете привлечени от някого и просто да желаете да се свържете, да изпитвате мощни усеща към някого, с който желаете да имате същинска връзка. Каквато и да е тази връзка за вас, това е ваш персонален въпрос. Така че не всеки път ще върша секс на първата среща. Затова не си правете неверни заключения и нямайте нелепи упования.
Не ме карайте да се усещам като „ лесна “, тъй като това не би могло да бъде по-далеч от истината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР