Сексът е един от най-важните начини за общуване и любов

...
Сексът е един от най-важните начини за общуване и любов
Коментари Харесай

5 истини за секса, които само задоволените жени знаят

Сексът е един от най-важните способи за другарство и обич към различен човек.
Тъй като дамите се концентрират повече върху връзките, те са по-настроени към качествата на страхотния секс. Не забравяйте обаче, че дамите могат да имат удовлетворяващ секс единствено в случай че минава и през мозъка, той не е въпрос единствено на физическо задоволство. Има 5 лесни стъпки, които могат да обезпечат страховит секс с вашия сътрудник.

1. Опознайте себе си и тялото си
Това може да се направи посредством проучване на докосването и това, което се усеща добре, до момента в който сте с приближен сътрудник, или може да се направи с мастурбация или проучване на еротиката сами. Някои хора обичат разнообразието, до момента в който други харесват изпитаното и същинско. Едни се нуждаят от чисто и обръснато тяло, до момента в който други се любуват на аромата на мъж, който преди малко е упражнявал.

2. Общувайте намерено и почтено
Ако не се усещаме удобно да показваме истините си, това задържане на усеща и стремежи може да попречи на сполучливото полово прекарване. Сексът е физическа форма на връзка, а позитивната, открита и любяща вербална връзка има огромно значение в спалнята.

3. Добавете комизъм
Знаете ли кое е едно от най-важните качества, които една жена търси в колегата си? Това е някой, който може да я накара да се смее и да се усеща удобно. Сексът е толкоз интимно прекарване и животът е прекомерно сериозен за множеството от нас в наши дни. Така че прибавянето на смях към секса и превръщането му в игрива част от всекидневието, освобождава част от напрежението на безпокойството от представянето.

4. Започнете секса преди спалнята
Обикновено дамите се нуждаят от време, с цел да се възбудят или да се насочат към половия акт. Романтиката може да стартира рано денем с нежна целувка, любящи докосвания, благи думи и прояви на добрина. Чувствайте се свободни да попитате колегата си дали докосването и обичта, споделените действия, думите на одобрение или дали подаръците го топлят и го карат да се усеща обичан. Понякога това е композиция от няколко от тези аспекти на любовта, които в действителност допират различен човек. Разбирането на уникалността на нашия сътрудник може да ни помогне да бъдем сполучливи в леглото.

5. Фокусирайте върху позитивното
Всички сме разсеяни от грижи, отговорности и ежедневната полуда на живота. Създаването на атмосфера на безшумно и непрестанно време за свързване прави чудеса за секса. Прекъсването на ежедневната рутина основава по-спокойно и вълнуващо предложение за секс. Всички ние може да работим върху това да създадем връзката по-смислена и пълноценна, като продължим да израстваме като персони и в нашето схващане и познаване на нашите сътрудници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР