Сексът е един от най-хубавите начини, за да се насладим

...
Сексът е един от най-хубавите начини, за да се насладим
Коментари Харесай

Странните истории на хора, които не обичат секса или го правят рядко

Сексът е един от най-хубавите способи, с цел да се насладим оптимално на удоволствията от живота, само че също по този начин са редица здравословните изгоди, в случай че водим постоянен сексуален живот. Под постоянен е значимо да отбележим нещо - нямаме поради безразборните и лишени от емоционалност и усеща връзки за една нощ. Те изхабяват човек и го вършат прочувствено неустойчив, комплициран и елементарно подвеждащ се по красиви думи.

Виж още: Като две капки силикон: Родните плеймейтки и моделки, които са като сестри 

Има хора, които обаче нямат никакво (или доста малко) предпочитание за секс, а в това няма нищо неприятно или срамно. Ако вие сте подобен случай, то идващите редове са тъкмо за вас, а в случай че това ви тормози, то обърнете се към експерт. Ето и няколко истории на довйки, разказани от читатели на BuzzFeed, които рядко вършат секс, само че това не прави връзките им по-малко същински и здрави:

Ниско либидо

" Двамата имаме доста занижено либидо и това се отразява на половите ни преживявания. Причините са доста и разнообразни, само че се оказа, че не пречи на връзката ни. Намираме за скъпо, че прекарваме доста време дружно, беседваме много. За нас е значимо не какво вършим, а какъв брой време се радваме един на различен. Понякога се гушкаме, гледаме много ТВ и имаме супер обществен живот, който не е наложително в една обща компания. Важно е всеки един от нас да си има личното време и пространство ".

— u/ValuableLemon

Нулево предпочитание за секс

" В тази връзка двамата сме асексуални и нямаме никакви проблеми с това. Вече сме две години дружно и сме все по този начин влюбени, щастливи и уравновесени във връзката си ".

— u/dishsoap04

Той е звяр, само че аз нямам предпочитание

" Съпругът ми има доста високо либидо и обича секса, само че аз не съм по този начин. Изживяла съм доста стрес, имам проблеми, които са подбудени от разнообразни контузии в предишното ми. За благополучие намираме способи да се забавляваме и това да не повлия е на връзката ни, да вземем за пример оралната обич. Не ми пречи, а и всичко завършва за 10 минути ".

— u/Ahzelton

Виж още: Giveaways – манията на новото време. Защо обаче в никакъв случай не печелим? 

Приятели, а не любовници

" Ние сме по-скопо близки другари, които имат редки полови пориви. Предпочитаме да се гушкаме, а не да се потим ".

—u/tubemode4

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР