Сексът безспорно е несравнимо преживяване. А питали ли сте се

...
Сексът безспорно е несравнимо преживяване. А питали ли сте се
Коментари Харесай

Разгадаха кои са най-добрите секс пози за отслабване

Сексът несъмнено е несравнимо прекарване. А питали ли сте се какъв брой хубаво ще е да го съчетаете с намаляване?

Представете си единствено по какъв начин на вечеря си хапвате торта, а след това с плевел секс горите калориите, насъбрани след сладкото прелъщение.

За благополучие, има пози в секса, които ще ви спомогнат да изгорите бързо и дейно калории.

Кучешката  поза

Стягайте понякога мускулите на вагината си, както и тези на бедрата, до момента в който той е във вас. Така, хем той ще се любува, прониквайки, по този начин и вие ще горите калории. Ако въпреки всичко желаете да се наслаждавате на секса, без да стягате нищо, то позата натоварва задоволително горната част на тялото, до момента в който се подпирате на ръцете си – трицепсите, рамото и мускулите на горната част на гърба.

Лотос

В тази поза двамата сътрудници са прегърнати, целуват се и имат бърз достъп до значими ерогенни зони, като гърба, ушите, гърдите, врата, което не би трябвало да се подценява. За да доставите в допълнение наслаждение на колегата си, би трябвало да движите ръцете си, а мускулите на корема и бедрата са групите, която най-вече ще бъдат натоварени от тази секс поза.

Ездачката

Позата, при която той е изпод, а вие действате върху него, в действителност не е по никакъв начин неприятна концепция тъй като сътрудникът ви ще се любува на гледката и придвижванията ви, до момента в който вие горите интензивно калории.

Основната работа се прави от вас – употребяват се главно мускулите на краката, както и на ръцете, в случай че се опирате и ги употребявате за баланс. Използвайте я за стягане на дупето и вътрешната част на бедрата.

източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР