Сексапилната звезда на сръбската телевизия Пинк“ Габриела Пейчев привлече вниманието

...
Сексапилната звезда на сръбската телевизия Пинк“ Габриела Пейчев привлече вниманието
Коментари Харесай

Цяла Сърбия се чуди: Какво стана със секси българката, която беше „наследница на Цеца“?

Сексапилната звезда на сръбската телевизия „ Пинк “ Габриела Пейчев притегли вниманието върху себе си с присъединяване си в шестия сезон на риалитито „ Фермата “ през 2015 година. Тогава тя не се притесняваше да влезе в препирня с други участници като даже си замени удари със своя конкуретка, напомня македонският „ Вечер “.

Атрактивната българка беше и в сантиментални връзки с манекена Раде Лазич, само че събра погледите на феновете, когато във „ Фермата “ залюби Семир Джанкович, който беше женен за нейна колежка. Габриела му беше държанка за няколко месеца, до момента в който двете участваха в конкуренцията за нови звезди на фолк малкия екран „ Пинк “.

След края на формата българката записа ария и кариерата ѝ пое по добър път, както и персоналния живот - стартира връзка с хандбалиста Милош Меденица, на който даже се врече във честност. След една година тя издаде още една ария и след това изчезна от медиите.

В Сърбия се чудят какво се случва със секси българката, която беше посочена за „ наследница на Цеца Ражнятович “ по време на фолк риалити шоуто.

Отговорът е, че в това време тя се е разделила с Милош. Това беше доказано от фотосите ѝ в Инстаграм. В момента Габриела го раздава „ необвързана “, пробва се да се наложи в Сърбия и района и търси ария, която да я върне на сцената с цялостна мощ.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР