Сексапилната Марго Роби е мечтата на много мъже по света.

...
Сексапилната Марго Роби е мечтата на много мъже по света.
Коментари Харесай

Марго Роби, бившите й гаджета и как им е отмъщавала

Сексапилната Марго Роби е фантазията на доста мъже по света. Но тези, които могат да се похвалят, че са имали връзка с нея преди години, имат и горчив опит след раздялата.

В свое изявление актрисата признава за един много забавен метод, по който тя и приятелките й се справяли с разделите.

Роби не крие насладата си, че има няколко доста близки приятелки в Австралия, с които постоянно се поддържат взаимно в моменти на любовни разочарования.

А когато някой мъж е сгафил, те знаят най-хубавото наказване за него - да замерват колата му с яйца. Това се е случвало нееднократно, признава звездата от " Хищни птици " пред Е.Т.

Един път тя споделила на приятелките си, че е поставила завършек на следващата си връзка. И ги помолила да не пристъпват към проекта за възмездие, тъй като мъжът не й е направил нищо и е доста почтен. Е, и на него не му се разминали яйцата по колата...

Днес актрисата през смях си спомня какви са ги правили с приятелките си преди години. А в този момент няма на кого да отмъщава, тъй като от 2016 година е омъжена за Том Акърли. Но, въпреки всичко, добре е и той да има едно мислено. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР