Сексапилната дама не е официалната му съпруга Надя. Затова и

...
Сексапилната дама не е официалната му съпруга Надя. Затова и
Коментари Харесай

Скандално! Коцето награби и разцелува мистериозна брюнетка

Сексапилната дама не е формалната му брачна половинка Надя. Затова и държанието на изпълнителя провокира скандал, видя HotArena.

Любопитната преживелица се разигра в дискотеката на Коцето в Студентски град в столицата. Чалгарят още веднъж удари няколко напитки, които по традиция си сипва в огромна водна чаша. Уискитата се изливаха едно след друго и резултатът не закъсня. Фолкпевецът стана своеволен и стартира да се закача с девойките в нощното заведение.

Към една от тях прояви особена непосредственост и интимното гушкане мина в целуване. Девойката не даваше тип, че се дърпа от проявената обич, и кротичко одобри държанието на изпълнителя. С мъждив взор и безконечните си смешки Коцето остана известно време при нея, а хората към тях се чудеха брачната половинка му по какъв начин ще одобри следващия флирт на изпълнителя.

В общественото пространство непрекъснато се разяснява, че Константин изневерява н а Надя , даже откакто тя го подари с две деца. Според Константин това не е правилно, а жена му постоянно е заявявала, че му има цялостно доверие и непроменяемо е до него. След сходни изцепки Коцето обича да се оправдава, че това са безобидни закачки и няма нищо съществено в желанията му, написа " България през днешния ден ".

По време на флиртаджийската вечер фолкпевецът разруши един мит за себе си, в който така и така мнозина се съмняваха. Преди няколко седмици Коцето разгласи, че се е напивал единствено два пъти в живота си - на новобранската си вечер и след успеха му във " ВИП брат ".

Третият път явно беше предходната вечер, когато подпийналото Коце разцелува мистериозната хубавица, опровергавайки личните си изказвания, че не близва алкохол.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР