Секс труженичка е била обраната жена в Кърджали, пише 24rodopi.com,

...
Секс труженичка е била обраната жена в Кърджали, пише 24rodopi.com,
Коментари Харесай

Секс труженичка попадна на клиенти с по-различни мераци и...

Секс труженичка е била обраната жена в Кърджали, написа 24rodopi.com, базирайки се на чудесно осведомени източници. 23-годишната пристигнала в Кърджали след спогодба с клиент в интернет. Тя наела стая в локална къща за посетители, само че „ клиентите” се оказали петима кърджалийци с по-различни мераци.

„ Грабеж на пари и телефон е оголен от криминалисти от РУ-Кърджали за няколко часа в понеделник. Около 2 часа на 3 юни в къща за посетители в регионалния град петима мъже лишили телефон и 410 лева от 23-годишна жена, като използвали закани и физическа мощ. След подадения сигнал са били проведени и извършени незабавни издирвателни дейности и петимата участници в закононарушението били открити. Те са на възраст 25, 27, 29, 32 и 41 години. Задържани са за период до 24 часа в полицейското ръководство.

Мобилният телефон и част от парите са открити и конфискувани. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс за обир и работата продължава проверяващ полицай”, се показва в формалното прессъобщение на Областната дирекция на полицията.

Според източници на 24rodopi.com, мъжете съумели да профукат огромна част от сумата.

Както към този момент писахме, десетки девойки заработват приблизително по 100 лв. на час от секс в регионалните градове Кърджали и Смолян. Стаи в многочислените къщи за посетители и квартири са се трансформирали в работни места на „ дами за приключения”, както се назовават жриците на любовта, откри следствие на „ Родопи voice”.

Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и оферират всевъзможни милувки. Цените потеглят от 40 и доближават до 70 лв. за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената стартира от 100 и доближава 120 лв.. Но не липсват и промоции.
40-годишна дама е оповестила цена от 50 лв. за 30 минути, за час обаче цената е 80 лв..

Всички труженички дават терен за клиентите. Офертите им са оповестени и в уебсайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на девойките, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите показват мястото, където ще се организира сеансът. В 90 на 100 от случаите това са къщи за посетители в града. Номерът на стаята се показва по телефона, а тя се заплаща от момичето. Използват се и доста квартири в най-големия кърджалийски квартал-„ Възрожденци”. Дори в нови кооперации.

Над 50 са офертите за Кърджали в уебсайт за секс разгласи. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян, откри инспекция на екипа ни. И в двата регионални града има две оферти от проституиращи мъже.

Обяви са заложени и за всички по-малки обитаеми места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в регионалните центрове. Момичета в Кърджали даже се пробват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки.
„ Най-добре се заработва през почивните дни. Има доста клиенти от Гърция, през лятото и от Турция. Повечето девойки са от вътрешността на страната”, показа 25-годишна труженичка. Представя се като Вики. Едва ли обаче това е същинското й име.

В същото време, в Кърджали не престават да заработват и девойки на улицата. Районът от години е жп гарата в регионалния град. Броят им, съгласно осведомени, е към 15. Цените - с „ идея” по-ниски.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР