Секс сцени, но пък и много романтика, пресъздадоха Азис и

...
Секс сцени, но пък и много романтика, пресъздадоха Азис и
Коментари Харесай

Азис и Галена с вулгарни сцени в нов клип

Секс подиуми, само че пък и доста романтика, пресъздадоха Азис и Галена в дълго чакания си клип „ А+Г=ВНЛ ”. С това заглавие на дуета си артистите върнаха почитателите в младежките си години към първата им обич. Тъкмо за нея става въпрос в песента, само че и за възраждането й години по-късно, когато лирическите герои се срещат още веднъж. Тогава и се отдават на пристрастеността, освен това много достоверно.

Клипът стартира със срещата на влюбените, които на млади години взаимно са си били първата обич. Любопитна детайлност е, че в тази сцена Азис и Галена участват, само че репликите посред им са озвучавани от артисти, чийто гласове са известни и от дублажа. Явно са предпочели да заложат на експерти, с цел да наподобява сцената допустимо най-правдоподобно. Освен това има и британски надписи, което в допълнение укрепва кино атмосферата, писа Уикенд.

След къса замяна на реплики и почерпка с по чаша водка, Азис пита Галена дали й се гледа филм. Тя се съгласява, само че единствено в случай че е за безконечната обич. Азис вади касетка и на обложката е с Галена, а над тях – трен. Тъкмо във трен се развива действието до края на клипа, като понякога има и фрагменти, за които артистите се прегръщат, лежат или просто си седят в леглото в стаята, в която са се срещнали.

„ Влюбих се като животно ”, пее Азис, разгърден, а отдолу под ризата му се подават гъсти косми. Галена додава по долни дрехи: „ Помня, бяхме дребни, джобовете празни, а кръвта ми цялостна с тебе ”. Обещала му да й е първият, а Азис акцентира, че тя му била първата. Писали по стените А+Г=ВНЛ. Разделили се, само че любовта им се запазила във времето. Явно по тази причина, когато се виждат по-късно, се отдават на буйни хватки. Азис целува Галена, при което тя го шамаросва. Всъщност Мама Ураган напряко го огъва с пестник, тъй като Азис чак се навежда от удара. Бързо се съвзема, обръща я с лице към стената и прокарва ръце по тялото й, след което повдига с пръсти полата й откъм гърба. В идващия кадър Галена се е облегнала на стената, а Азис е в краката й.

Въпреки че секс сцените са много обсъждани, може би наедно със мощното окосмение на Азис, песента мигновено след премиерата си се трансформира в шлагер и дори печели утвърждение и в чужбина. Над 3 млн. гледания има към този момент клипът на Азис и Галена в YouTube, освен това единствено за няколко дни. Феновете са във екстаз от текста, музиката и клипа на дуета, който чакат още от есента, когато Азис и Галена бяха на турне в Съединени американски щати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР