Секс работниците сега трябва да се конкурират с изкуствения интелект,

...
Секс работниците сега трябва да се конкурират с изкуствения интелект,
Коментари Харесай

Вътре в Cybrothel в Берлин, първият в света публичен дом с изкуствен интелект, използващ секс кукли с виртуална реалност

Секс служащите в този момент би трябвало да се конкурират с изкуствения разсъдък, защото първият в света обществен дом с изкуствен интелект е пионер в бъдещето на секса.

На пръв взор Cybrothel в Берлин работи като обичаен бизнес за конвой. Частните жилища могат да бъдат резервирани за няколко часа или за една нощ, а клиентите избират своя сателит от лист със съблазнителни имена като Бимбо или госпожа Шмид.

Но футуристичното преимущество на бордела в Берлин се крие в неговите служащи. В Cybrothel посетителите споделят компания със секс кукли в действителен размер вместо с човешки секс служащи.

Bimbo, Kokeshi and Co не могат да се движат или приказват, само че клиентите взаимодействат с тях във виртуалното царство; поставяйки VR слушалки, с цел да гледате завладяващо 4D порно с обичания си секс-бот.

Те също по този начин имат опцията да „ секстират “ с AI персоната на куклата, с помощта на необичайния, особено основан езиков модел на AI.

Cybrothel е първият в света, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР