Секс, пиене и балони със съмнителен газ или иначе казано

...
Секс, пиене и балони със съмнителен газ или иначе казано
Коментари Харесай

Слънчев бряг: Секс, пиене и балони със съмнителен газ

Секс, пиянство и балони със подозрителен газ или другояче казано - по този начин наподобява Слънчев бряг след среднощ.

Тази забавна обиколка на курорта бе запечатана от екип на Нова телевизия, който направи алкохолен тур по питейните заведения. Това обаче се оказа много мъчно начинание. Причината – не би трябвало да приказваш български език. Другото усложнение е да се срещнеш с аниматорите, които е доста мъчно да бъдат открити. Трета пречка е, че наложително би трябвало да имаш специфична тениска, тъй като тя е пропуща до питейните заведения.

Обиколката по клубовете се заплаща несъмнено, само че преди този момент всеки мераклия е подложен на "кръстосан разпит ". Освен алкохол се предлага и нещо ново - балон с божествен газ. За чужденците кефа е безмерен, тъй като с изключение на да пият на стомах могат и да пушат в клубовете, макар възбраната. При влизането във всеки бар, участниците получават безвъзмезден шот, само че и предизивкателство. Едно от тях е да пресъздадат за несъмнено време най-вече секс пози.

Дните за запой са вторник, четвъртък и събота. Групите са най-вече от Англия, Ирландия, Чехия, Италия, Испания. Страшното е, че след всичко протичащо се, централната алея на Слънчев бряг всяка заран е "украсена " с празни бутилки, полуголи, пияни и припаднали чужденци. "Най-честите сигнали, които получаваме е за препили хора, които са припаднали ", това съобщи Павел Колев - шеф на "Охранителна полиция " - Несебър.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР