Секс на първа среща – за някои хора това звучи

...
Секс на първа среща – за някои хора това звучи
Коментари Харесай

Пазете се! 4 неподозирани опасности от секса на първа среща

Секс на първа среща – за някои хора това звучи неуместно, само че други са го правили и много им подхожда.
Въпреки обстоятелството, че мнозина решително декларират, че разпоредбите за запознанства са се трансформирали през последните години и че няма нищо неприятно в близостта на първата среща, психолозите поучават да не бързате да се сближите доста още щом видите човек от противоположния пол.
Не единствено това! Според специалистите има тъкмо 4 неподозирани рискове от секса на първа среща
Ето кои са те:
 
Ще се привържете… няма по какъв начин
Ако за един мъж сексът е опция да се освободи от напрежението и да се забавлява с жена, която харесва, то за дамите всичко е доста по-сложно. На дамата й лишава повече време, с цел да откри прочувствена връзка с мъж и след подобен непосредствен контакт като секс, тя неумишлено се привързва към мъжа. Ако мъжът изчезне след първата фамилиарност, то дамата като нищо ще изпадне в меланхолия и кой знае по какъв начин случилото се ще се отрази на самочувствието й. „ Тъй че дами – не бързайте да оставяте мъжа да се вмъкне в леглото ви още на първата среща, дайте на него и на себе си малко повече време “, поучават психолозите.

Не познавате този човек
Дори в случай че сте говорили с мъжа известно време, преди да започнете да се срещате, това не значи, че сте имали време да го изучите и опознаете. Повечето хора въобще не са това, което знаете за тях от познати и другари. Първата среща е тъкмо това, от което се нуждаете, с цел да започнете персонално да опознавате индивида. Ключовата дума тук е начало. „ Може би вашият евентуален сътрудник е коцкар, за който сте просто трофей в сбирката. Трябва ли да споделям какъв брой скоро подобен човек ще изчезне от хоризонта ви след първата нощ? “, предизвестява прочут психолог.

Не знаеш какво ще си намерения един мъж за теб
„ Както към този момент казахме, множеството хора през днешния ден имат по-просто отношение към секса, само че това въобще не значи, че даде мъж също принадлежи към тази категория. За доста представители на мощния пол значима роля играе времето, прекарано в опити за реализиране на интимна непосредственост. Колкото по-бързо дамата се съгласява на секс, толкоз по-малко стойност носи той на мъжа. Отново, това не постоянно е по този начин, заради което ви би трябвало време, с цел да разберете правилата и основите на ново запознанство.  По-добре е да не бързате със секса “, безапелационни са психолозите.

Клюка
„ Сигурна ли си, че на един мъж може да се има вяра? Кой знае, може също по този начин да се окаже, че след първата среща с лют край вие ще станете основният воин в диалозите му и клюката за това какъв брой сте дашна да плъзне.  Най-добре е да нямате общи другари, в случай че ще се отдадете на секс още на първата среща “, споделят психолозите. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР