Секс мераците не умират – никога! Нека бъдем честни –

...
Секс мераците не умират – никога! Нека бъдем честни –
Коментари Харесай

Сексът след 50 може да е перфектен, ако следвате 7 прости правила

Секс мераците не умират – в никакъв случай! Нека бъдем почтени – без значение на какъв брой години сме, в случай че имаме човек до себе си, то интимните връзки постоянно са страхотни и желаеме още и още.

Мнозина си мислят, че след една избрана възраст секс желанията изчезват, а ласките сред чаршафите са невъзможни. Но това въобще не е по този начин.

„ Не си мислете, че хората, които са на и над 50 години, не имат такива потребности. Напротив! Просто би трябвало да знаят тъкмо какво вършат и по какъв начин го вършат “, споделя доктор Рена Малик, която е уролог от Университета на Мериленд в Съединените щати.

Тя сподели, че има тъкмо седем неща, които ще ви оказват помощ да извършите секса след 50 години по-добър, в сравнение с когато сте били млади.

На 50-годишна възраст мъжете и дамите се сблъскват с понижаване на равнището на половите хормони в тялото, заради което те могат да изпитват усложнения в половия си живот или даже да изгубят предпочитание за полов контакт. 

„ Въпреки това, неприятният полов живот след 50-годишна възраст може да докара до редица здравословни проблеми, като деменция. Ето за какво е значимо да останете дейни даже в зрелост “, споделя доктор Малик.

За задачата тя поучава да се наблюдават одобряваните медикаменти , защото някои от тях могат да понижат половото предпочитание. Важно е да обсъдите това с Вашия доктор и да обмислите вероятни други възможности.

„ С придвижване на възрастта спонтанното предпочитание за секс става все по-рядко. Въпреки това, появяването на реципрочно предпочитание, което е реакция на пряк полов тласък, не изчезва. Затова е значимо да се обърне внимание на любовната игра и оралния секс “, означи експертът.

Освен това лекарят поучава да мастурбирате повече, да употребявате секс играчки, лубриканти и даже да прибягвате до детайли на BDSM (садо-мазо), с цел да увеличите чувствителността на избрани елементи на тялото.

„ Можете също да употребявате специфични столове или люлки, с цел да правите сексуален акт в най-удобните пози. Освен това е значимо да мислим за секс – някои изследвания демонстрират, че когато хората над 40 мислят по-често за своя сексуален живот, интимният им живот се усъвършенства “, заключи урологът. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР