Секс маниак изнасилил поп звезда, след като внимателно изучил селфитата

...
Секс маниак изнасилил поп звезда, след като внимателно изучил селфитата
Коментари Харесай

Маниак изнасили поп звезда, разбрал къде живее по… очите ѝ СНИМКИ

Секс фанатик изнасилил поп звезда, откакто деликатно изучил селфитата ѝ в интернет и по отражението в очите ѝ схванал къде живее, оповестява „ Сън “.

26-годишният Хибики Сато е упрекнат в това, че е наблюдавал 21-годишната японска звезда Ена Матсуок, откакто разпознал автобусна спирка и други обекти към дома ѝ в отражението на очите ѝ.



Вманиаченият почитател на певицата я нападнал пред дома ѝ в Токио. След като я намерил, той я завлякъл в мрачен ъгъл и я нападнал.

Ена е член на японската попгрупа „ Теншицукинукениоми “.



Предполага се, че нарушителят я е причакал пред дима ѝ, издебнал я в тил и поставил парцал на устата ѝ. Това се случило на 1 септември.

След това Сато е бил задържан. Пред полицията признал, че употребил Гугъл Maps, с цел да удостовери точното местонахождение на въпросната автобусна спирка.



Разследващ служител на реда съобщи: „ Хората би трябвало да са изцяло наясно, че стартирането на фотоси и видео в обществените мрежи съставлява риск от откриване на персонални данни “.



Професор от Университета в Токио добавя: „ Качеството на фотосите от камерите на телефоните е станало доста високо и това слага нова заплаха от ненадейно приключване на персонална информация “.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР