Секс и политика винаги са били свързани, но не и

...
Секс и политика винаги са били свързани, но не и
Коментари Харесай

Секси и влиятелни: Вижте най-красивите жени-политички по света!

Секс и политика постоянно са били свързани, само че не и по този метод, написа Тоска.мк. Тези дами са доста сполучливи политички, само че това не им пречи и да бъдат секси! Ето някои от най-красивите дами в политиката: 1. Мара Карфаня - Италия



Преди тя е била топлес модел и танцьорка, само че по-късно се трансформира в консервативна политичка. Карфаня през днешния ден е министър на равноправието, а доста от медиите в страната й постоянно напомнят нейното минало като модел и теливизионна водеща. Наричат я " Mara La Bella " (Хубавата Мара). Предишният италиански министър председател Силвио Берлускони имал избрани благосклонности към нея и даже един път й споделил, че би се оженил за нея, в случай че към този момент не бил женен.

2. Ева Каили - Гърция



Бившата телевизионна водеща е в гръцкия парламент от 2007 година насам и има статут на " най-известен парламентарист " в Гърция.

3. Ана-Мария Галоян - Естония



Тази красавица води естонската проевропейска партия. Тя е една от най-важните дами в Естония, а неотдавна беше упрекната в корист с обществени средства и харчене на колосални суми за козметика. Какъв бил нейният отговор? Позирала топлес в " Плейбой ".

4. Вера Лишка - Австрия



Вера Лишка преди се занимавала професионално с плуване, а през 1996 година взела участие за националния тим на Летните олимпийски игри в Атланта. Има златен орден от Европейско състезание.

5. Сетрида Геагеа - Ливан



Една от най-известните дами политички в Ливан има известност освен поради хубостта си, само че и поради клюка, обвързвана със сирийската доминация, от която излезе чиста. Нейният брачен партньор Сами Джейдж бе освободен от пандиза след 11-годишен престой през 2005 година

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР