Секретарят по сигурността и отбраната на президента Румен РадевДимитър Стоянов

...
Секретарят по сигурността и отбраната на президента Румен РадевДимитър Стоянов
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Кириле, иди си! Политическата обстановка в България е тотално шизофренична!

Секретарят по сигурността и защитата на президента Румен РадевДимитър Стоянов дефинира политическата конюнктура в България като " тотално шизофренична ". 

" Фокус " разгласява позицията на някогашния боен министър в служебните държавни управления на президента във " Facebook " без редакторска интервенция. Постът му приключва с  " Кириле иди си! "

" Политическата конюнктура в България е тотално шизофренична!

Правиш коалиция, упс сглобка, с съперниците си, които си определил за мафия, за членове на коалиция " Магнитски ", арестуваш водача на обвиняваната в далавери партия и по-късно дружно сядат на управническата трапеза.

Председател на парламентарна група, мандатоносител, заплашва министри от личния им кабинет! Министри от кабинета упрекват депутати в оказан напън и въздействие със служебно състояние!

И в случай че до 2021 година изпълнителната власт диктуваше какво да прави Народното събрание, то в този момент сме очевидци на непрекъсната интервенция на Народното събрание в дейностите на изпълнителната власт! Конституция ли? А да, тя би трябвало да се промени тъй като по този начин е казано в записа, а не тъй като е належащо!

А министър-председателят чинно е навел главица и се съгласява с всичко! Няма доверие на този или оня министър, пречи му президента, службите не са " негови "..... Оправдания за безусловно импотентното ръководство на калпавата сглобка!

И на края след днешното изявление по Нова, мога с чиста съвест да кажа това, което споделих и през 2020 година - Кириле иди си! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР