Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Олексий Данилов

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Олексий Данилов
Коментари Харесай

Киев вижда края на руския Черноморски флот в Севастопол

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Олексий Данилов съобщи, че съветският Черноморски флот има единствено два разновидността за бъдещето, само че крайният резултат ще бъде еднакъв - преустановяване на съществуването, оповестява УНИАН.

" Два бъдещи разновидността за Черноморския флот на Руската федерация са доброволна или насилствена самоликвидация. Най-добрият и безвреден излаз за опазване целостта на имуществено-стопанския комплекс на град Ахтиар (старото име е Севастопол) и прилежащи територии е непринудено наводнение ", написа Данилов в обществените мрежи.

Той означи, че съветските военни отблясъци - унищожаването на личния флот при доближаване на врага - би трябвало да имат традиция на последователност.
 Корабоплаването в Севастопол е възобновено след офанзивата
Корабоплаването в Севастопол е възобновено след офанзивата

По щаба на флота в анексирания Севастопол бе нанесен ракетен удар

Ако не се стигне до непринудено наводняване, тогава, съгласно Данилов, " Руският Черноморски флот ще бъде скъсен по правилото на колбаса ".

Той означи, че процесът е мъчителен, само че украинските въоръжени сили нанасят високоточни удари извънредно против военна инфраструктура.

Припомняме, че мощни детонации се чуха този следобяд в Севастопол.  По щаба на флота в анексирания Севастопол бе нанесен ракетен удар. Това удостовери в обществените мрежи Махаил Развожаев.

Счупени са били прозорците на 10 жилищни здания. Осколка падна и в спектакъл " Луначарски ".

Полицията подреди локалните поданици да изоставен централните улици на Севастопол.

Севастопол се намира в югозападната част на полуостров Крим.

Това не е първият удар по щаба на Черноморския флот в Севастопол. Това се случи и на 31 юли 2022 година, когато до двора на щаба долетя безпилотен летателен уред и от взривната вълна бяха ранени петица сътрудници.

Преди това по време на офанзива против Севастополския морски цех на 13 септември бяха развалени съветският десантен транспортен съд " Минск " и подводницата " Ростов на Дон ".
 Ракета доближи щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол
Ракета доближи щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол

Полицията прикани локалните поданици да изоставен централните улици на Севастопол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg