Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Олексий Данилов; В Ил-76 не е имало украински военнопленници

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов съобщи, че в разрушилия се край Белгород аероплан Ил-76 не е имало украински военнопленници , цитира думите му съветската работа на Би Би си.

" Били ли са наши военнопленници там, мога да ви кажа сигурно - не ", сподели Данилов в изявление за изданието " Бабел ". Според него, в случай че на борда на Ил-76 е имало военнопленници, на мястото на злополуката е щяло да има повече " биологичен материал " .

. Както заяви съветското министерство на защитата, на борда на самолета е имало 65 украински военнопленници, които са били превозени за замяна.

, че зад злополуката на Ил-76 стоят украински сили.

, че този ден в действителност се е подготвяла замяна сред военнопленници. В същото време Главното разследващо ръководство също съобщи, че не може да каже кой е бил на борда на разрушилия се аероплан.

В четвъртък американски, че на 24 януари Ил-76 в действителност е бил свален от украинската система Patriot в съветската Белгоородска област, както настояват съветските управляващи. Източници не удостоверяват, че на борда е имало украински военнопленници и позволяват, че може да са по-малко от 65-те души , за които се приказва в Русия.
 Русия разполагала с доказателства, че американска ракета е свалила Ил-76
Русия разполагала с доказателства, че американска ракета е свалила Ил-76

Москва дава данни от фрагментите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР