Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Украйна поглежда към Крим с паметник Руски боен кораб върви на ***!

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов изясни в детайли какво ще създадат украинските управляващи, с цел да освободят краткотрайно окупирания от руснаците Крим.

Ще бъдат подхванати дванадесет стъпки за деокупиране на полуострова, а Данилов ги показа в профила си във фейсбук.

Стъпка 1 - въпросът за слагането на монумент " Руски военен транспортен съд върви на *** " * в Крим ще бъде подложен на разискване. " За да се спестят държавни средства, може да се употребява постаментът на паметника на потъналите кораби в Севастопол ", сподели той.

Стъпка 2 - работи се по лустрационен механизъм за лична оценка, посредством който ще се дефинира степента на присъединяване на всяко съответно лице в поддръжка на окупаторите, което планува и ограничение на правото на присъединяване в избори, както да се кандидатира, по този начин и да гласоподава.

Стъпка 3 - Освен това украинските държавни чиновници, които са почнали да работят за врага, ще бъдат изправени пред съда - те ще носят наказателна отговорност или ще бъдат лишени от държавни пенсии и от опцията да работят в държавни организации.

" Русия или друга групировка, която ще претендира за правоприемство, би трябвало да обезпечи безусловна и цялостна екстрадиция на всички лица, обвинени в държавна измяна и други престъпни закононарушения, както и на украински, по този начин и съветски жители, забъркани във военни закононарушения (международни закононарушения без отминалост - геноцид, военни и против човечеството), осъществени на територията на нашата страна като цяло и на Крим в частност. "

На съветските пропагандни подръжници им следва отнемане от независимост, пенсия, звания и имущество. Това е стъпка 5.

Руснаците, които нелегално са пристигнали да живеят в Крим след окупацията, ще бъдат принудени да изоставен полуострова в период, който ще бъде избран със закон (стъпка 6), а имуществото, присвоено от окупаторите, ще бъде върнато на законните притежатели (стъпка 7).

" Транспортният пропускателен пункт в град Керч в Автономна република Крим се демонтира, с цел да се обезпечи цялостна независимост на корабоплаването като част от програмата за обезщетения, планува 8-та стъпка.

Детата е цялостна стратегия за " детоксикация " - обезвреждане на въздействието на дългогодишната съветска агитация върху обществото и съзнанието на част от популацията на полуострова. Това е деветата стъпка.

Ще бъде основана и документална база за обстоятелствата, свързани с закононарушенията на руснаците против украинците. Украинските и кримско-татарските деятели ще бъдат възобновени на работа (стъпка 10), а политически пандизчии, които сега са в колониите и пандизите, ще бъдат неотложно освободени и ще им бъде изплатено обезщетение за нанесени морални вреди (стъпка 11).

" Като се има поради мястото и ролята му в идеологията на рашизма, система за основаване на отрицателни легенди и пренаписване на историята, по този начин нареченият " град на съветската популярност " (чиято " популярност ", апропо, се състои в това да потопи личния си флот, без да взе участие в сражения) е преименуван на обект № 6. По-късно Върховната рада на Украйна взема решение за ново име на града. Вероятно Ахтияр ", разказва Данилов 12-ата стъпка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР