Секретарят на ПП „Възраждане“ – София Деян Николов за първи

...
Секретарят на ПП „Възраждане“ – София Деян Николов за първи
Коментари Харесай

Деян Николов за Буча: Подлагам под съмнение всяка една информация

Секретарят на Политическа партия „ Възраждане “ – София Деян Николов за първи път разяснява фрагментите от украинския град Буча. Според него в Украйна с изключение на същинската война, се води и една пропагандна война.

„ Аз проследявам най-различни източници, има западни кореспонденти, които са на място, които снимат от към този момент месец, всекидневно, какво се случва там “, сподели Николов, като акцентира, че това, което се вижда по всеобщите медии, не постоянно се оказва в синхрон с това, което демонстрират западните кореспонденти, които живеят в Украйна през последните 8 години.

„ Показват фрагменти по какъв начин азовците са избивали цивилни, демонстрират бази, демонстрират пречупени кръстове, демонстрират по какъв начин са се крили в цивилни здания, демонстрират по какъв начин са изпразвали учебни заведения и лечебни заведения, които да трансфорат в свои бази, което не значи, че фрагментите, които видяхме, не са истина, само че аз подлагам сега под подозрение всяка една информация, която доближи до нас “, съобщи той.

Според него от тази позиция е доста тъпо за безусловно всички цивилни, без значение дали са потърпевши поради дейностите на съветската, или на украинската армии.

И Николов, и сътрудниците му от „ Възраждане “ подхождат с изключителна доза подозрение както към гледната точка, която идва от съветска страна, по този начин и към гледната точка, която идва от страна на западните медии.

„ Най-вероятно истината ще излезе някъде след края на войната. Може и в никакъв случай да не излезе, само че сигурно сега едно е ясно – в България се пропагандира единствено едната позиция, което по някакъв метод, първо, е лицемерно, второ, някакси обективната публицистика съгласно мен изисква да се отразят и двете гледни точки “, сподели още секретарят на партията. Той е на мнение, че всеки един български жител би трябвало да може да вземе самичък за себе си решение на какво да се довери и на какво не.

„ В последна сметка това е война, печеливши няма, прави няма, тя просто би трябвало да бъде прекъсната по допустимо най-бързия метод. И отново ще повторя това, което беше и казано – България трябваше да бъде медиатор сред двете страни. Точно от тази позиция ние не би трябвало да взимаме страната на нито едната, нито на другата страна, а би трябвало да се постараем двата ни приятелски народа да се помирят “, съобщи в умозаключение Николов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР