Секретарят на Генералния съвет на партия Единна Русия Андрей Турчак

...
Секретарят на Генералния съвет на партия Единна Русия Андрей Турчак
Коментари Харесай

Руснаците готвят псевдо референдуми за сепаратистите на 4 ноември

Секретарят на Генералния съвет на партия " Единна Русия " Андрей Турчак разгласи, че референдумите за влизането на Донбас и останалите територии в състава на Русия най-вероятно ще се проведат в Деня на националното единение - 4 ноември.

„ Правилно е да се проведат референдуми в Донбас и в освободените територии на 4 ноември “, сподели Турчак, представен от пресслужбата на партията, заяви ТАСС.

„ Денят на националното единение е историческа дата, която ни сплотява в пространството на Руския свят, за което мечтаят жителите на Донбас и освободените територии “, сподели Турчак.

Коментирайки резултатите от социологическо изследване за готовността на жителите на освободените територии да вземат участие в изборите и да станат част от Русия, той означи: „ Тази социология единствено удостоверява очевидното. Единна Русия работи на тези територии от първите дни на интервенцията. Ние поддържаме връзка с хората там всеки ден, чуваме какво приказват, виждаме техните настроения. Те са били подготвени за това отдавна. “

Той е убеден, че гласуването сигурно ще се състои тази година.

„ Тук не може да има никакви подозрения. Донецк, Луганск и доста други съветски градове най-сетне ще се върнат в родното си пристанище. И съветският свят, в този момент разграничен от публични граници, ще възвърне своята целокупност “, разяснява Турчак.

ТАСС цитира изследване съгласно което поданици " на освободените територии в Запорожие и Херсонска област желаят да видят своите райони като част от Русия ". Според него 74% от интервюираните ще гласоподават " за " присъединение към Русия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР