Секретарката му – лидер на младежкото ДБ Продължаваме промяната –

...
Секретарката му – лидер на младежкото ДБ Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

Зам.-министърът, снимал с телефона си кода на машините, завладял всички проекти в МЕУ

Секретарката му – водач на младежкото Демократична България
„ Продължаваме промяната – Демократична България “ тотално са завладели всички значими планове в Министерството на електронното ръководство, оповестяват източници на Tribune.bg. МЕУ беше най-тежко разкъсваното от кавги министерство в мандата на премиера в оставка Николай Денков. Министърът Александър Йоловски е с защита след оказван напън за публични поръчки – по негови думи персонално от Кирил Петков, който стреснал министъра и с думите: „ Ти деца имаш ли? “.

Зам.-министърът Михаил Стойнев пък стана прочут със известието на ДАНС, че е снимал с персоналния си телефон един от ключовете за отбрана на машините за гласоподаване. Секретарка на зам.-министър Стойнев е ръководителят на младежката организация на Демократична България Десислава Николова.

В Министерство на електронното ръководство точно Стойнев поел контрола на всички значими планове и процеси – изключително обвързваните с гласуването и сертификацията на машините за гласоподаване. Помощничката Николова пък определяла дневния ред на зам.-министъра, а също по този начин се опитвала да дефинира дневния ред на цялото министерство, в това число и на министъра, описват чиновници.

Николова се водела в болничен от декември, само че ходела на всички партийни колекция на Демократична България и ръководи всички хора на ПП-ДБ в министерството и по време на „ болничния си “.

Две седмици преди образуването на новото държавно управление, прочут бизнесмен-спонсор на ПП-ДБ и обвързван с машинното гласоподаване, е провел редица срещи и е предложил на Валентин Мундров за поста министър на мястото на заплашвания Йоловски, потвърдиха наши източници, съгласно които това към този момент било „ доказателство за безграничната безочливост и опит за тотално преодоляване на целия избирателен развой за безусловно манипулиране на резултатите от изборите “. Мундров е един от заместниците в МЕУ.

Хора на ПП-ДБ са разпределени и на други основни места за изборния развой – в ГРАО, в МЕУ и т.н.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР