Сеизмичната активност идва след като експерти от Исландската метеорологична служба

...
Сеизмичната активност идва след като експерти от Исландската метеорологична служба
Коментари Харесай

Исландски вулкан – на живо: Експертите разкриват точното местоположение за „вероятно“ изригване, тъй като потокът от магма продължава

Сеизмичната интензивност идва откакто специалисти от Исландската метеорологична работа издадоха основна актуализация след изследване на данни от GPS станции и спътник изображения, които демонстрират „ покачване “, продължава в региона на Svartsengi, северно от Grindavík.

Метеорологичната работа по-късно декларира, че изригването „ към момента се смята за евентуално, защото притокът на магма продължава “, добавяйки, че „ най-високото вероятността за изригване е в междинната част на дигата сред Хагафел и Силингарфел ”.

Преди две седмици Гриндавик беше евакуиран, откакто провокираната от магма сеизмична интензивност раздра големи пропасти по улиците на града.

Препоръчително

Регистрирано е най-голямото земетресение за 48 часа Метеорологичната работа издава предизвестие за магма, защото вероятността от идно изригване остава Зоната за евакуация „ към момента е рискова “, защото изригването може се случва единствено с минути предупреждение З...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР