Сегашното управление в лицето на ГЕРБ е евтино на брашното

...
Сегашното управление в лицето на ГЕРБ е евтино на брашното
Коментари Харесай

БСП обвини ГЕРБ за огромни загуби от АЕЦ Белене и НДСВ заради Дунав мост 2

„ Сегашното ръководство в лицето на ГЕРБ е на ниска цена на брашното и скъпо на триците. За следващ път виждаме по какъв начин се леят крокодилски сълзи за 20 млн. арбитражно дело изгубено от България и се не помнят 600 млн. евро изгубени от България поради недалновидното решение на ГЕРБ да приключи АЕЦ „ Белене " .
Това отговори депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков в декларация от в отговор на тази на Александър Ненков от ГЕРБ за „ Дунав мост “ 2.
Ненков упрекна държавното управление на социалистите от времето на Пламен Орешарски за неоправдателно решение на Международния трибунал в Париж, в резултат на което България е принудена да заплати близо 25 млн. лева на строителя на " Дунав мост 2 ".
Българска социалистическа партия приканва ръководещите да спрат да ровят в предишното и да търсят опрощение, че са некадърни да ръководят, добави още Ерменков.
Отношение по проблема " Дунав мост 2 " взе и различен червен народен представител Манол Генов, който в процедура по метода на водене посочи виновност и на Национална движение „Симеон Втори".
„ Искам да припомните вие съответно доста условия по строителството на „ Дунав мост “ 2. Припомнете на господин Ненков тези условия, че това беше тотално провален план от държавното управление на Национална движение „Симеон Втори" “, сподели Генов.
Думата му бе отнета от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева с претекст, че излиза от рамките на процедурата по метода на водене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР