Сегашното управление на ЕС създаде такава трагедия, каквато и комунизмът

...
Сегашното управление на ЕС създаде такава трагедия, каквато и комунизмът
Коментари Харесай

Георги Марков: ЕС създаде трагедия, каквато и комунизма не можа

Сегашното ръководство на Европейски Съюз сътвори такава покруса, каквато и комунизмът не направи. Това сподели в изявление за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ някогашният парламентарен арбитър и депутат от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков. Според него ограниченията, които в този момент обмисля да вкара Европейски Съюз, свързани със затваряне на границите, са прекомерно закъснели.

„ Целият Европейски парламент и Европейската комисия с всички еврокомисари, неолибералният модел, чийто представители са, те направиха такава покруса, каквато комунизмът не направи. Да оставиш без земетресение, без цунами, с вирус, импортиран извън, да умират европейци и да настъпи апокалипсис.

Това ли заслужава Европа, това ли заслужават народите на Италия и Испания. Че неточности има италианското държавно управление, е несъмнено, само че огромният въпрос е, къде бе Екологичен потенциал, който по този начин мощно напъна да ни постанова Истанбулската спогодба на първото си съвещание под претекст, че пази дамите и децата от принуждение. Къде ви е европейското решение за взаимност, какво пратихте в Италия - доктор ли, маска ли, полева болница ли. Оставихте европейските страни да се оправят сами, да се издигат нови огради, да се затварят граници “, безапелационен бе някогашният парламентарен арбитър.

Според Георги Марков след пандемията от COVID-19 Европа в никакъв случай няма да бъде същата. Грешната неолиберална политика позволи ислямизацията на Европа и физическото очистване на европейците, сподели още той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР