Сегашното правителство е съвместно управление по интереси. За всички е

...
Сегашното правителство е съвместно управление по интереси. За всички е
Коментари Харесай

Цветан Цветанов за правителството: Това е управление по интереси

Сегашното държавно управление е взаимно ръководство по ползи. За всички е видно, че това е съдружно държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Това сподели в аудиокаста " Това е България " на Радио " Фокус ", Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ръководител на Политическа партия " " и някогашен вътрешен министър, оповестяват от пресцентъра на партията.

" Ежедневно чуваме за разликите сред тях, само че очевидно ползата е друг, тъй като всеки гледа кой да отхапе по-голямото парче от властта. Не чакам промени, каквито заявиха и двете обединения през последните 2 години, тъй като няма по какъв начин, освен това нежно съдружно битие, да имаме устойчиво държавно управление, което да очертае някакъв небосвод. Тук има диаметрално противопоставен конфликт ", сподели Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му ПП-ДБ са дали своята ефикасност на изборите на база анти-ГЕРБ говоренето - за статукво и корупционни модели. А ГЕРБ пък се пази, че такова нещо няма. Но в този момент те се сплотяват в името на това да отхапят по-голямото парче, с цел да се раздели властта и парите, както и да създадат съответните назначения и да се диктуват политики.

" Това ще бъде основна спънка за стабилността и устойчивостта на държавното управление и оттова и законово ще бъде безредно и неустойчиво, не на последно място, ще се вземат решение проблемите на парче, което следим през последните седмици ", добави Цветанов.

Според него в този момент е значимо каква ще бъде информационната им тактика по отношение на гласоподавателите, на които ще би трябвало да изясняват за този исторически компромис, който са създали. В същото време не е загадка за всички, че това носи единствено негативи и за двете партии. Освен това се вижда, че водачите не са поредни. На въпрос дали има живот това държавно управление Цветанов отговори, че е проблем, че няма управническа стратегия с дълготрайни цени. Освен това проблем ще бъде приемането на Бюджета, който е за къс интервал от време. Но не е ясно каква ще бъде вероятността, обрисувана в 3-годишната цел на идващите бюджети.

Според Цветанов, при дебата на бюджета в Народното събрание ще има много политически страсти и напрежение, както и неспособност да се задържи държавното управление за оповестения период.

" Не считам, че това ще е допустимо и изключително след локалните избори ", предвижда още ръководителят на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР