Сегашният мюфтия е бил агент на службите с име агент

...
Сегашният мюфтия е бил агент на службите с име агент
Коментари Харесай

Бивш главен секретар на мюфтийството: Сегашният мюфтия е бил агент на службите

" Сегашният мюфтия е бил сътрудник на службите с име сътрудник " Андрей ". Той е обвързван с групировката " Мюсюлмански братя “, която се счита за терористична. " Това съобщи специалистът по етнически въпроси и някогашен основен секретар на мюфтийството Николай Панков в изявление за bTV.
" Настоящият основен мюфтия Мустафа Хаджи е разследван от 1997 година Фондация Ашад го е покровителствала. Хаджи е санкциониран от 4000 лв. за отвод да спомага на службите, които го ревизират ", сподели още Панков.
По думите му опростеният от страната дълг на мюфтийството от 8,2 млн. лева:
" Голяма неистина е, че част от дължимите 8,2 млн,. лв., са отговорности на всички вероизповедания в страната. Тези пари са единствено на мюфтийството " , безапелационен бе някогашният основен секретар.
Панков добави, че мюфтийството има над 4700 парцела:
" Приходите му ренти и наеми са над 30 милиона на месец. Парите се взимат на ръка, а не се превеждат по сметки, което е закононарушение. Ако Национална агенция за приходите си прави работата ще стане ясно по какъв начин ", сподели още Панков. По думите му огромна част от парцелите на мюфтийството се употребяват от деятели на Движение за права и свободи.
" Не е допустимо религиозният мир в страната да зависи от неспазването на законите в страната. Това е огромното закононарушението на политиците ни, че ни лъжат в очите за неща, които са елементарно доказуеми ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР