Сегашният кмет на Перник Станислав Владимиров печели с над 70%

...
Сегашният кмет на Перник Станислав Владимиров печели с над 70%
Коментари Харесай

Станислав Владимиров печели с над 70% в Перник: Нинова мрази тези, които печелят

Сегашният кмет на Перник Станислав Владимиров печели с над 70% изборите в града. Първия си мандат Владимир завоюва като претендент на Българска социалистическа партия. Той напусна партията след конгреса й, на който бяха изключени 14 вътрешнопартийни опозиционери.

 

" Най-трудното ми решение бе да напусна Българска социалистическа партия. Цялата мръсотия и подправени вести пристигна от Корнелия Нинова и троловете към нея. Това е път до на никое място. Аз разчитах на позитивната сила ", добави Владимиров.

 

Той уточни, че е четвърто потомство социалист и си е тръгнал от партията поради " изключителната токсичност и ненавист, която управлението демонстрира към хората, които могат да печелят избори ".

 

Станислав Владимиров се яви на изборите като самостоятелен претендент от " Движение за разцвет на Перник " и бе подсилен и от ГЕРБ.

 

Запитан за поддръжката, изявена от ГЕРБ и водача ѝ Бойко Борисов, Владимиров разяснява, че устойчивет партньорства в политиката се основават мъчно:

" С господин Борисов създадохме в действителност партньорство, което беше в употребява на перничани. За четирите години и с негова помощ се случиха доста хубави неща, сигурен съм, че ще срещам неговата поддръжка и в бъдеще, както и на други политически водачи. "

 

Обясни, че има положителни връзки и с президента Румен Радев.

 

" Искам да благодаря на всички, че излязоха да гласоподават. През целия си мандат усещах позитивната сила, бяхме като семейство. Тази сила се придвижи към мен и моя екип и ми даде убеденост да се кандидатирам за нов мандат ", уточни Владимиров.

 

" Поемам ангажимент Перник да се трансформира в най-хубавото място за живеене ", съобщи той.

 

" Победата е на всички перничани. Подкрепата, която усещах през целия мандат и прекосяването през компликациите като едно семейство, в действителност ми даде сили и убеденост да продължа напред. Огромно благодаря за тази поддръжка ", сподели в умозаключение Владимиров.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР