Сегашният кабинет на Бойко Борисов е много по-добър като качествен

...
Сегашният кабинет на Бойко Борисов е много по-добър като качествен
Коментари Харесай

Райчев: Вятърът духа в платната на кабинета

Сегашният кабинет на Бойко Борисов е доста по-добър като първокласен състав от "Борисов 1 " и "Борисов 2 ", разяснява в утринния блок на Нова телевизия социологът Андрей Райчев във връзка навършването на една година от ръководството на кабинета "Борисов 3 ".

Темата разясниха също по този начин и математикът проф. Михаил Константинов и политическият психолог проф. Антоанета Христова.

"Има справедливи оценки, които към този момент се получиха. Включително оценка на българския народ, който написа Добър 3,71. Освен това през 11-те последни избора ГЕРБ е спечелил всички без един.

ГЕРБ продължава да води с 24 на 20 пункта по отношение на Българска социалистическа партия ", разяснява математикът Константинов. Христова пък изясни от опита си на учител по кое време се написа Добър 3,71: "3,71 не е по никакъв начин неприятна оценка. "Добър " пишем, когато желаеме нещата още да се подобрят. И "добър " пишем на положителните възпитаници и студенти, в случай че питате мен ".

Третото държавно управление с министър председател Борисов, съгласно Христова, изпъква пред останалите държавни управления преди този момент с ярка интернационална активност.

„ Това ни кара да се усещаме релативно горди, че нещо вършим и от ден на ден сме някакъв фактор, усещаме се като фактор в нашата балканска и европейска страна ", добави тя.

Райчев напомни: "Борисов взе властта в доста неизгодна конюнктура през 2008-а година, когато удари рецесията. Просто беше малшанс. Тогава му се падна черната вода. Сега му се падна златната вода. България върви нагоре. Вятърът духа в платната на държавното управление ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР