„Сегашната вълна може много лесно да повтори това, което се

...
„Сегашната вълна може много лесно да повтори това, което се
Коментари Харесай

Математик: Никой не иска локдаун, но накрая просто ще се случи

„ Сегашната вълна може доста елементарно да повтори това, което се случи предходната есен. Сега може да има 100 000 дейни случая с 13 000 в болница. Трябва да имаме поради, че „ Делта “ разновидността е по-заразен и с извънредно доста копия “, изясни той.

Томов предизвести, че може да се отворят съществени клъстери поради началото на образователната година и предложи да се носят най-хубавите маски в учебно заведение, с цел да е по-безопасна средата.

Междувременно математикът изрази вяра, че българите ще стартират да се ваксинират повече. В момента имунизационният % е невисок.

По думите му 40% от всички инфектирани, даже и да са без признаци, развиват съществени органни увреждания - сериозен спад на бъбречната функционалност и на когнитивните функционалности, проблеми със сърдечната активност.

„ Ваксините понижават риска 10 пъти, вършат тази болест да е като грипа, с който към този момент сме привикнали. Така че с времето и имунизацията, в случай че се цивилизоваме и стигнем до естествени равнище на 80-90% имунизирани, тогава ще имаме доста малко хора в болница “, добави Томов.

„ Положителната вест, обвързвана с Коронавирус пандемията, са за имунизираните с две дози преди две седмици най-малко - те могат да бъдат в огромна степен спокойни. В момента в интензивните отделения съвсем няма положителни пациенти, които са били имунизирани “, уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР