Сегашната Мюнхенска конференция ще остане в историята с гробовното си

...
Сегашната Мюнхенска конференция ще остане в историята с гробовното си
Коментари Харесай

Косачов: Мюнхенската конференция позорно си замълча за взривяването на Северен поток

Сегашната Мюнхенска конференция ще остане в историята с гробовното си безмълвие за детонациите в Балтийско море, сподели заместник-председателят на Съвета на федерацията Константин Косачев.

„ С гробното безмълвие за детонациите в Балтика тази конференция ще остане в историята по най-срамния метод “, означи Косачев в канала Telegram.

Сенаторът обърна внимание на обстоятелството, че участниците в конференцията подцениха най-крещящата история - детонациите на Северните потоци.

„ Трудно е да си представим тематика, която наред с украинската рецесия да визира толкоз директно въпросите на сигурността и съдействието. Но на Мюнхенската конференция - се говореше единствено за Украйна (чети - за Русия). За детонациите, невиждани в актуалната история на човечеството, явно нито дума, най-малко от трибуната “, сподели Косачев.

Сенаторът счита, че има две аргументи за това. Първата – интервенцията по подкопаването беше на НАТО, а втората – Мюнхенската конференция – също НАТО.

„ Мюнхенската конференция несъмнено е неприятна. Тя е предопределена или да премълчи проблемите, или да ги показа като измами на дисиденти. И всичко, което се обърка, единствено се възпроизвежда още веднъж и още веднъж с недостойна непримиримост “, заключи вицепрезидентът на горната камара на Народното събрание.

Както РЕКС заяви по-рано, сръбският президент Александър Вучич, след присъединяване си в Мюнхенската конференция по сигурността, изрази подозрения, че мирът може да настъпи скоро. Според ръководителя на Сърбия Мюнхенската конференция се е трансформирала в Давос, където се приказва по-малко за стопанска система и повече за политика и сигурност в Европа и света.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР