/segabg.comРазследването на специален прокурор Робърт Мълър не е намерило достатъчно

...
/segabg.comРазследването на специален прокурор Робърт Мълър не е намерило достатъчно
Коментари Харесай

Край. Няма доказателства за връзки на Тръмп с Русия

/segabg.com

Разследването на специфичен прокурор Робърт Мълър не е намерило задоволително доказателства за връзки на Доналд Тръмп и неговия екип с Русия по време на последната президентска акция - това съобщи министърът на правосъдиета на Съединени американски щати Уилям Бар.

Бар, който е и основен прокурор на Съединени американски щати, изпрати в двете камари на Конгреса главните изводи на следствието на Мълър. Разследването продължи близо две години и хвърли сянка върху ръководството на Доналд Тръмп. То трябваше да откри дали хора от щаба му са помагали на съветските служби да повлияят на президентските избори и да дискредитират Хилари Клинтън. Покрай следствието на Мълър бяха повдигнати обвинявания на 34 души и 3 организации. Седем души са признали виновността си, един е наказан, четирима са в пандиза, а петима са с произнесени присъди. Според приключилото следствие, нови обвинявания няма да има.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР