Сега всичко зависи лично от Вас. Ако Вие като лидер

...
Сега всичко зависи лично от Вас. Ако Вие като лидер
Коментари Харесай

Шопова до Нинова: Всичко зависи от Вас! Имате по- малко от денонощие за вземане на правилно решение

" Сега всичко зависи персонално от Вас. Ако Вие като водач на Българска социалистическа партия и вицепремиер заявите на премиера, че не сте съгласна с тази промяна и Българска социалистическа партия ще напусне обединението в случай че това се случи, допускам, че министър председателят ще ревизира своето мнение.

В противоположен случай Вие ще станете съучастници в деяние, което може да има трайни последствия за България и за нашата национална сигурност.

Ако се оправдаете, че ще гласувате „ срещу “ или „ въздържали се “ това нищо няма да промени ".

Това написа някогашният народен представител и зам.-председател на Народното събрание Петя Шопова до водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова

Ето нейното намерено писмо:

ДО
ГОСПОЖА КОРНЕЛИЯ НИНОВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА Българска социалистическа партия
И ВИЦЕПРЕМИЕР НА Република България

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО НИНОВА,
Днес научихме от медиите, че министър председателят Кирил Петков ще предложи освобождението на Стефан Янев като министър на защитата на Република България.

Аргументите на премиера са, че „ неговия министър “ не можел да има политика, друга от неговата.

Призовавам Ви като правист, вицепремиер и водач на една от партиите в обединението да обясните на премиера, че министърът на защитата не е „ негов “, не е чиновник в негово комерсиално сдружение, а е определен от Народното събрание с гласовете на четири парламентарни групи.

Господин Стефан Янев е мой министър на защитата, както допускам и на доста други български жители. Аз и доста мои приятгели и съидейници го харесвахме като министър председател, харесваме го и като боен министър. Неговата позиция във Facebook считаме за извънредно мощна и национално виновна. Би било национално безконтролно той да бъде освободен от заеманата служба тъй като е способен и е родолюбец.

Сега всичко зависи персонално от Вас. Ако Вие като водач на Българска социалистическа партия и вицепремиер заявите на премиера, че не сте съгласна с тази промяна и Българска социалистическа партия ще напусне обединението в случай че това се случи, допускам, че министър председателят ще ревизира своето мнение.

В противоположен случай Вие ще станете съучастници в деяние, което може да има трайни последствия за България и за нашата национална сигурност.

Ако се оправдаете, че ще гласувате „ срещу “ или „ въздържали се “ това нищо няма да промени.

Фактическата коалиция сред ДСБ, „ Продължаваме промяната “, „ ИТН “, ГЕРБ и Движение за права и свободи ще гласоподава за отстраняването на един заслужен човек и министър. Тогава в каква коалиция ще продължавате да участвате? Помислете добре! Имате по- малко от едно денонощие за взимане на вярното решение.

Ако допуснете освобождението на министър Стефан Янев хората с леви убеждения и патриотично настроените жители няма да Ви простят това!

28. 02. 2022г., 13 часа Проф. Петя Шопова
София Заместник- ръководител на 38 Народно събрание
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР